Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt i det senaste mötet lagen emellan.

  • Spelet sitter i fem av Chelseas sex senaste matcher.

  • Spelet sitter i fyra av Bournemouths fem senaste matcher.

  • Chelsea avancerade till slutspel i Champions League under veckan, vilket är en självförtroende-boost.

  • Bournemouth har fem raka förluster och vill vända på sviten.

Viktiga poäng

Chelsea har visat sig mänskliga till den trupp man har på sistone. Laget har lyckats bli besegrade och visat på sämre prestationer än tidigare, trots detta är man fortsatt ett lag att räkna med i toppen och Frank Lampard har verkligen fått ordning på det laget han tog över för några månader sedan. Förlust mot både West Ham och Everton inom den senaste tiden har vänts tillbaka med CL-avancemang till slutspelet samt en vinst mot Aston Villa på hemmaplan.

När Bournemouth väntar på Stamford Bridge är det endast tre poäng som gäller. Ett formstarkt gästande lag som inte skall kunna hota tillräckligt mycket att man blir av med poängen – Chelsea behöver vinna för att behålla sin fina placering i toppstriden. I veckan förlängde man med unge Fikayo Tomori, vilket visar på ytterligare bevis att Lampard tror på sina yngre förmågor, trots att man under januari är tillåtna att värva utifrån. Överspelet klickas här, då värdet på Chelsea-seger är för dåligt samt att jag tror Bournemouths vilja kan skapa ett mål åtminstone.

Vill bryta sviten

Bournemouth forsätter förlora matcher – mot förväntningarna. Det är ett lag som har betydligt mer kvalité än att stå på fem raka förluster, där man underpresterat i många av dessa. Det har visserligen varit ett tufft spelschema, men skall man vara det laget man kan vara så skall man kunna hota lag som Crystal Palace tex. Vändningen lär komma inom den närmaste tiden, men nu väntar nästa tuffa uppgift, när man åker till London för att gästa Chelsea på Stamford Bridge.

Matchen mot Liverpool senast var det väntat att man skulle få det tufft i. När Chelsea väntar, som man dessutom vann mot senast med hela 4-0, har man en bättre chans. Chelsea är ett lag som går att såra rejält om man hamnar i ett bra läge tidigt. Bournemouth har kvalitéerna för att skapa chanser och så vidare, får man in ett tidigt mål här kan det bli kämpigt för hemmalaget. Men en sak jag tror på, är att gästerna lyckas få in en boll iallafall – med sin fina anfallsuppsättning.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.