Speltips:

Jag väljer att spela på Leicester -1,5 mål. Min investering i detta spel blir 2,5/5 units!

Spela här på:

leicester -1,5 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester har nio raka vinster

  • Norwich har förlorat sju av sina tio senaste matcher

  • Leicester löser spelet i sju av sina åtta senaste matcher

  • Norwich är det sämsta laget i Premier League sett till spel på resande fot, där man endast gjort fyra mål på åtta matcher

  • Leicester är obesegrade på hemmaplan såhär långt, där man vunnit sju av åtta spelade matcher

Nio raka

Brendan Rodgers och hans kollektiv fortsätter briljera i det engelska finrummet. Snart har halva säsongen spelats, det var nog inte många som trodde att detta lag, såhär långt in på säsongen, skulle infinna sig i topp-2 placering. Visst, Manchester City har inte varit på sin bästa nivå i ligan men ett facit på tolv vinster av sexton möjliga för Leicesters del är mäktiga siffror. När man tar emot Norwich på King Power Stadium har man nio (!) raka segrar med sig, det bästa resultatet av alla lag i hela ligan. Man går som tåget helt enkelt och det känns högst osannolikt att ett formsvagt Norwich skulle lyckas störa detta maskineri.

Leicesters offensiv har fått ruskigt mycket beröm hittills, inte helt ogrundat så. Jamie Vardy leder skytteligan med sina sexton mål i ligan och ett facit på trettionio gjorda mål talar sitt tydliga språk. Men något man inte får glömma att lyfta är den ramstarka defensiv man visat upp. Leicester har endast släppt in tio mål efter sexton omgångar, överlägset minst i hela Premier League. Tack vare detta har man löst vårt spel i väldigt många matcher. Faktum är att laget vunnit med minst två mål i sju av sina åtta senaste matcher, trots att motståndet oftast varit bättre än Norwich.

Sämsta bortalaget i ligan

Efter en fin start på säsongen som nykomlingar har verkligheten kommit ikapp Norwich. Hela elva av de sexton matcherna man lirat har man fått gå tomhänta ur, och då är det nämnvärt att det var i början av säsongen som man tagit majoriteten av sina poäng. Formen är allt annat än beundransvärd, man har åtta förluster de elva senaste omgångarna, ett facit som gjort att Norwich ligger näst sist i tabellen.

Vad som även är värt att poängtera är att Norwich faktiskt är det sämsta laget på bortaplan i hela Premier League. Sex av åtta matcher har förlorats på resande fot och under dessa åtta matcher har man endast gjort ynka fyra mål. Att målmaskineriet helt plötsligt skulle briljera mot den defensiv som Leicester visat upp är högst otänkbart. Nej, här håller hemmalaget tätt bakåt samtidigt som offensiven fortsätter göra sin grej. Leicester att vinna med minst två mål klickas!

Speltips.se ger tipset:

leicester -1,5 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.