Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 11.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Napoli har inte vunnit på sju raka ligamatcher.

  • Spelet har suttit i 9 utav de 11 senaste för Napoli

  • Parma har gjort mål i 10 av de 15 inledande matcherna på säsongen.

  • Spelet har suttit i fem av de nio senaste för Parma.

  • Lagen gör upp om tre viktiga poäng i jagandet på Europaplasterna.

Tuff period

Napolis tränare Carlo Ancelotti hängde verkligen på en skör tråd innan Napoli tog emot Genk i den sista gruppspelsmatchen av Champions League, trots en övertygande 4-0 seger fick italienaren sparken ifrån klubben vilket kändes bestämt på förhand oavsett resultat i turneringen. Klubben ville inte skapa någon oreda inför den viktiga gruppspelsmatchen. Varför Ancelottis anställning hos Neapel-klubben hängde på en sån skör tråd får vi bege oss in i Napolis historik i den inhemska serien. Hemma i Italien har klubben inte fått med sig en trepoängare på sju raka matcher. Klubben är redan sju poäng bakom den sista Europaplatsen vilket ses som ett enormt underpresterande utav storklubben.

Som sagt ingen 3:a på 7 raka och kollar vi närmare har laget enbart mäktat med 5 vinster på de 15 spelande omgångarna, jämför vi dessa siffrorna emot Inter som erhåller förstaplatsen i ligan så har de 12 vinster. I föregående säsong plockade Napoli andraplatsen hela 10 poäng före den svartblåa Milano-klubben. Kikar vi hur målspelet förtär sig hos Neapel-klubben så sitter spelet i så mycket som 9 av de 11 senaste matcherna. Sparkad tränare och turbulens i klubben, visst hade laget en fin seger emot Genk i Champions League under tisdagskvällen men ett Genk som inte hade något att spela för, dessutom fick Napoli hjälp på traven av den unga Maarten Vandevoordt i målet som hade en tuff debut i den prestigefyllda turneringen.

Fin inledning

Det är verkligen 2 lag som ser på dessa 21 inspelade poängen på helt olika sett, för storklubben Napoli är det fiasko och klubben sparkar sin tränare som gav Neapel-klubben en andraplats i säsongen 18/19. Medans vi från andra sidan ser ett Parma som gör sin andra säsong i högstaligan efter en lite längre period utanför den stora scenen. I denna ringhörnan hör vi lovord om klubben och dess spelare efter en mer lyckad syn på säsongens inledande period. Laget blandar och ger precis lika mycket som Napoli men har fått med sig en mer trepoängare och har inget Europaspel att tänka på.

Kikar vi hur det sett ut under säsongsinledningen så har laget gjort mål i 10 utav de 15 inledande matcherna, målspelet som vi riktar in oss på under lördagskvällen sitter 7 utav de 15 inledande matcherna för Parma. Tror det kommer bli en händelserik match mellan två lag som tycker om att gå framåt och vara aggressiva i den sista tredje delen.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.