Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolves snittar 5,5 hörnor/ligamatch den här säsongen.

  • Wolves har löst hörnspelet i sex av deras sju senaste ligamatcher.

  • Wolves vill revanschera sig från torsdagens cupförlust mot just Southampton.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte. Då slutade Wolves på sju hörnor.

  • Wolves spelar oftast med en fembackslinje som står för en enorm bredd. Försvarande laget brukar därmed få tufft att försvara bägge kanterna.

Självförtroendet har fått sig en törn

Southampton och Wolverhampton möts för andra gången på mindre än en vecka. Dessa två Premier League-klubbarn ställdes mot varandra i engelska FA-cupen i torsdags. Då vann Southampton med 0-2 och gick vidare till cupen slutspel. Men Nuno och hans mannar får chansen att revanschera sig direkt när de ställs mot varandra igen under söndagens ligaspel.

Hemmalaget Southampton vill nog gärna glömma bort de närmaste omgångarna i Premier League. The Saints har varit i en riktig formsvacka där bland annat 9-0 förlusten mot Manchester United hittas. Fem raka förluster i ligaspelet är ingenting Hassenhuttl vill representera. Men torsdagens cupvinst mot Wolves kan vara ett steg i rätt riktning igen. Självförtroendet i försvaret har fått sig en rejäl törn på sistone, därför väljer vi att testa ett spel på gästerna Wolverhampton. Southamptons motståndare snittar 4,9 hörnor/ligamatch den här säsongen, ett snitt som är likt vårt spel inför söndagen.

Taktik som generar många hörnor

Som vi tidigare nämnde kommer vi främst fokusera på bortalaget Wolverhampton inför söndagen. Undertecknad har hittat ett spännande hörnspel på gästerna. Wolves är nog rejält revanschsugna efter torsdagens cupförlust mot just Southampton. Wolves har inte riktigt fått till sitt spel som vi sett i tidigare säsonger. Ifjol slutade de på en sjundeplats men nu efter 23 ligamatcher hittas laget på den nedre halvan.

Men ska faktiskt förbise själva resultatet under söndagen och istället rikta blickarna mot hörnmarknaden. Wolverhampton spelar oftast med en typ av fembackslinje med två offensiva wingbacks. Med wingbacks får laget en enorm bredd vilket gör det svårt för det försvarande laget att flytta över. Med deras taktik får alltså Wolves ytor på kanten där de kan bygga upp spelet och attackera därifrån. Detta gör alltså att Wolverhampton brukar skapa en del hörnor i deras matcher. Gästerna har löst över 4,5 hörnor i sex av deras sju senaste ligamatcher. De snittar 5,5 hörnor/ligamatch den här säsongen, ett snitt som är över vår lina!

Speltips.se ger tipset:

Wolves över 4,5 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/2 kl 13.37

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.