Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • AIK har vunnit elva av sina 14 senaste matcher

  • Timrå spelade match under lördagen och gjorde en medioker insats mot bottenlaget Kristianstad

  • AIK vill knipa åt sig poäng för att kunna säkra en kvartsfinalplats längre fram

  • Timrå har i stort sett redan säkrat seriesegern och lär inte vilja matcha sina ledande spelare allt för hårt

  • AIK har flera spelare i toppform och även en målvakt som storspelat den senaste tiden i Claes Endre

Stormar fram i toppen

Timrå fortsätter att kryssa sig fram genom HockeyAllsvenskan likt en kraftfull isbrytare. Seger efter seger radas upp och nu ska det krävas mycket för att lagen underifrån ska lyckas ta sig förbi Timrå. Hittills har man vunnit 33 av 40 matcher den här säsongen och det är ett otroligt starkt facit. Men det kan även bli till Timrås nackdel tror jag. Samtliga lag behöver gå igenom en sämre period under säsongen för att kunna gå hela vägen. Nu har inte Timrå stött på någon sån mina än och vill det sig illa till kan den mycket väl dyka upp i ett kommande slutspel, för väl där kommer Timrå vara stora favoriter att ta klivet upp.

Dagens motståndare heter AIK och här har det mesta pekat uppåt sen årsskiftet. Anton Blomqvist har tagit över på tränarbänken efter Håkan Åhlund och det bytet har gett en rejäl effekt. “Gnaget” har nämligen vunnit elva av sina 14 senaste matcher och helt plötsligt är man ett av lagen som gör anspråk på en kvartsfinalplats med tolv matcher kvar att spela. Senast kommer man från två urstarka segrar mot Modo och Björklöven där man verkligen imponerade.

Storspelande målvakt hos gästerna

Timrå är favoriter här och så ska det vara med tanke på den kvalitén man sitter på och det spelet man visat upp under säsongen. Dock tror jag mycket väl att AIK kan sätta käppar i hjulet för hemmalaget här. Gästerna reser upp till Medelpad med en fenomenal form och AIK är ruskigt starka just nu. Målvakten Claes Endre storspelar i match efter match och utespelarna har steppat upp en nivå till.

Timrå ställdes redan under lördagen mot Kristianstad och även fast man tog tre poäng var det ingen självklar seger. Kristianstad utmanade hela vägen in i slutet och det var ingen övertygande insats från Timrås sida. Nu ska man följa upp gårdagens insats med ett möte med kanske HockeyAllsvenskans formstarkaste lag och jag tror AIK kan ge Timrå en match in i det sista, och även kunna knipa någon poäng.

Speltips.se ger tipset:

AIK +2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/2 kl 22.05

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.