Speltips:

Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/2 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tre raka inbördes möten.

  • Atletico Madrid, gästerna, släpper otroligt lite mål och är sällan inblandade i målrika matcher – men två mål här är absolut ingen omöjlighet.

  • Spelet sitter i två raka matcher hos Valencia.

  • Spelet sitter i två av Atletico Madrids tre senaste bortamatcher.

  • Atletico snittar ett mål/ per match. Valencia betydligt högre, bra det, eftersom man möter ett mycket bra defensivt Atletico.

Jagar formen

Valencia har hamnat på bakfoten senare tiden, som senast när man torskade med hela 3-0 mot Getafe. Som om inte det var nog åkte man på en tuff förlust i Copa del Rey-mötet mot Granada innan det. Det skall dock tilläggas att senaste vinsten kom under sin senaste hemmamatch, då bortaspelet varierat en hel del. Hemmaspelet är fortsatt obesegrat och det är just därför man ligger med i toppen och krigar – men också en anledning till att man bara (!) är sjua i tabellen är bortaspelet. Nu väntar ett stormöte, som tur är på hemmaplan, mot Atletico Madrid som också dom saknar en hel del skärpa emellanåt.

Hemmaplan, revanschlust och ett stormöte mot Madrids näst bästa klubb – det är ett taggningsmoment i sig och det lär inte vara tufft att åka till den här matchen med en bra inställning för Valencia. Målsnålt här och där, men ändå tror jag på minst två mål här, 1-1 eller 2-0 åt något håll känns rimligt.

Tuff tid

En mycket viktig seger senast för Atletico Madrid, som besegrade Granada på hemmaplan. En vinst som betyder mycket, mycket för framtiden. Den senaste tiden har inte alls varit lovande och hemmamötet mot Leganes för två matcher sedan var inget positivt för laget. Precis som Valencia är det Atletico Madrids hemmastatistik som är mycket starkt – och där man tagit poängen. Bortaspelet har varit sämre, tydligt sämre och det är anledningen till att man inte huserar högre upp än vad man gör.

Tuff bortamatch om viktiga poäng väntar. Atletico är enligt mig och många andra det bättre laget mellan dessa, men vad gör det när formen sviker och man inte lyckas uppnå samma prestationsnivå i dessa. Det här känns som en sådan, oviss match, som Valencia kan nyttja i och med dagsläget. Två mål är dock en stor möjlighet här enligt mig och jag tror inte att Valencia går mållösa på hemmaplan och därmed skriver jag bort 0-0-resultatet – kikar istället mot två mål i matchen.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.