Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus har vunnit fyra av deras fem senaste matcher.

  • Cagliari har förlorat hela tio av deras 14 senaste matcher.

  • Spelet har suttit i åtta av deras nio senaste inbördes möten.

  • Juventus åkte ur Champions League-slutspelet nyligen. Nu kan de lägga fullt fokus på själva ligaspelet.

  • Juventus har bättre spelare på samtliga positioner.

Toppen mot botten

Hemmalaget Cagliari har ryckt upp sig rejält under den närmaste tiden. Nu står bottenlaget på två vinster och en oavgjord i deras tre senaste ligamatcher. Men precis när de hittat formen ställs Cagliari mot en väldigt tuff uppgift under söndagen, att ta sig an storklubben Juventus. Cagliari har haft det väldigt tufft mot just Juventus under tidigare säsonger.

Giganten Juventus har faktiskt vunnit hela åtta av deras nio senaste inbördes möten. Det råder inga tvivel om att Juventus besitter bättre spelarmaterial på samtliga positioner. De har förlorat tio av deras 14 senaste matcher och är rejält indragna i bottenstriden för tillfället. Vi klickar i den raka tvåan inför det här mötet på Sardegna Arena!

Fullt fokus på ligaspelet

I början av säsongen var Juventus i en förändringsfas med den nya tränaren och legendaren Andrea Pirlo. Det är aldrig lätt att komma in och få rätt på läget direkt, det kräver oftast lite tid innan tränaren får igenom sina idéer på rätt sätt. Detta passar väldigt bra in på Juventus säsongen. Storklubben började med lite blandade prestationer men har med tidens gång hittat rätt betydligt oftare.

Deras svajiga start gav därmed konkurrenterna en ypperlig möjlighet i toppen, en möjlighet som framförallt Inter och Milan tagit vara på. Men Juventus har knappat in på dessa två, framförallt tabelltvåan Milan. I skrivande stund hittar vi Pirlos mannar på en tredjeplats med 52 inspelade poäng. Ifall de besegrade Cagliari under söndagen är Juve endast en poäng bakom Milan med lika många matcher spelade. Bakom jagar Roma, Atalanta och Napoli just nu, med det sagt är det en spännande strid om de eftertraktade CL-platserna. I veckan åkte Juve ur Champions League-slutspelet mot Porto, nu kan de lägga fullt fokus på ligaspelets avslutning. Gästerna är det klart bättre laget och vi väljer att klicka i den raka tvåan. Juve har vunnit fyra av deras fem senaste matcher!

Speltips.se ger tipset:

Juventus vinner hos betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/3 kl 13.57

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.