Axel Olsson|13 april, 2024, 12:02

Jag väljer att spela på över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norrköping stod för en horribel insats mot Mjällby.

  • Norrköping har släppt in åtta mål på två matcher.

  • GAIS spräckte målbubblan med en 1-2 seger mot Värnamo.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Horribel insats

Snacka om att IFK Norrköping har fått sig en tuff start på Allsvenskan. Alms gäng inledde på tuffast möjliga sätt med en premiär mot Malmö FF. Som förväntat blev det en förlust, till deras försvar hade Peking inte sin bästa startelva på planen. Klart att det var en besvikelse att släppa in hela fem bollar, men den största besvikelsen är omgång två. Norrköping stod för en horribel insats i den andra ligamatchen mot Mjällby.

De sistnämnda vann med 3-0 och det är förvånansvärt låga siffror sett till hur matchen såg ut. Mjällby körde över Peking och kunde mycket väl ha vunnit med det dubbla. De har släppt in åtta mål på två ligamatcher och parkerar därför längst ner i tabellen. En mardrömsstart och just nu finns där inte särskilt många ljusglimtar i detta Peking. Försvaret ser skakigt ut och det är något som nykomlingen GAIS kan ta tillvara på. Även fast det har sett horribelt ut, borde duon Nyman och Prica kunna skapa några farligheter mot nykomlingen.

Betydelsefull seger

I premiären fick GAIS känna på att de var tillbaka på den högsta nivån igen. De åkte på en rejäl läxa med en 0-4 förlust mot Brommapojkarna. Det var inte en horribel insats, men gästerna var betydligt mer effektiva i sista tredjedelen. Nykomlingen gick mållösa därifrån, trots att de skapade ett par vassa chanser i offensiven. De lyckades dock spräcka målbubblan i den andra omgången när GAIS tog en blytung seger mot IFK Värnamo.

Det är oerhört viktigt för en nykomling att få med sig trepoängare såhär pass tidigt in på säsongen. Det var en rejäl självförtroende-boost för spelartruppen och en seger de kan bygga vidare på. GAIS är ett lag som vill spela med mycket fart och är inte rädda för att gå framåt med flera spelare. De har bjudit på två målrika matcher hittills och vi tror på en liknande historia mot ett svajigt Peking. GAIS har absolut en bra chans att slå från underläge mot ett sargat hemmalag. Här svänger det åt bägge hållen!

fotboll, Allsvenskan
|
units: 2/5 - spelstopp: 14:00
Norrköping - GAIS
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.