Kevin Andersson|12 april, 2024, 10:37

Jag väljer att spela på Jamahal Hill i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hill förlorade aldrig sin titel utan var tvungen att lämna ifrån sig den pga skada. En stor revanschlust finns för honom.

  • Hill är en oerhört kompetent fighter som vunnit över de flesta i divisionen. Han har dessutom vunnit fyra raka matcher.

  • Det finns många infallsvinklar för Hill i den här matchen. Pereira är inte den vassaste på marken tex, kan han utnyttja dessa saker så kan han absolut slå favoriten här!

Lucky Sports Bonus

100kr Gratisspel

Omsättningskrav: 1x, min. odds 2.0

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Hyllning av våldet

En hyllning till våldet blir temat för UFC 300 den 13/14 april. Kvällens main event kommer att vara Alex Pereira som försvarar UFC-titeln i lätt tungvikt mot Jamahal Hill.

Pereira är en före detta UFC-mellanviktsmästare och en av de snabbaste fightersen att ha vunnit guld i två viktklasser. Brasilianaren är också en före detta kickboxningsmästare med en enorm kraft. “Poatan” vann nyligen UFC-titeln i lätt tungvikt mot Jiri Prochazka.

Hill är den före detta mästaren som var tvungen att lämna ifrån sig bältet på grund av en skada. “Sweet Dreams” är på en fyra matcher lång segersvit just nu och är redo att återta bältet som han faktiskt aldrig förlorade.

SPELA JAMAHAL HILL TILL 5X PENGARNA HOS LUCKY – TILLGÄNGLIGT FÖR ALLA SPELARE!

Flera infallsvinklar

Pereira levererar 5,00 significant strikes per minut och har en träffsäkerhet på 62%. Om UFC hade haft statistiken som Professional Fighters League har, skulle den troligen visa den snabba hastigheten med vilken han levererar sina slag. Hill levererar något fler significant strikes på 7,31  per minut och har en träffsäkerhet på 54%. Mot Glover Teixeira landade han 232 slag.

Som dubbelmästare är Pereira inte så stor favorit som många trodde. Hill är en kompetent fighter som har besegrat några av de bästa i divisionen och det faktum att han som sagt inte förlorat sin titel utan bara var tvungen att lämna ifrån sig den gör att jag tror att han har en galen revanschlust. Dessutom finns det flera infallsvinklar i hur den här matchen kan sluta, Pereira är inte speciellt bra när fighten tas till marken och utnyttjar Hill det bra så kan det bli en betydande faktor. Jag spelar på Hill till 5 gånger pengarna här!

MMA, UFC
|
units: 2/5 - spelstopp: 06:45
Alex Pereira - Jamahal Hill
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras