Daniel Jacobsson|13 maj, 2024, 12:45

Jag väljer att spela på kombinationen i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det kommer svänga som alltid när Tottenham spelar.

  • Manchester City är klassen bättre och jagar titeln.

  • Vill Spurs vinna och ge Arsenal försprånget i titeljakten?

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Hur ställer man sig?

Tottenham ser ut att ha säkrat femteplatsen i Premier League. Nu väntar säsongens sista hemmamatch när Manchester City väntar. Det som skriver upp rubriker inför matchen under tisdagskvällen är Spurs vilja att vinna eller inte. Det är nämligen så att Arsenal tagit över förstaplatsen, Tottenhams största rivaler, och det är tisdagens motståndare som måste vinna för att gå om och ta tillbaka förstaplatsen. Vill Tottenham se Arsenal lyfta pokalen? Nej, förmodligen inte, men någon läggmatch kommer såklart inte att hända. Manchester City är tillräckligt bra för att vinna den här matchen på ett vanligt och schysst sätt en vanlig dag på jobbet.

Dessutom är Spurs ett lag som inte alls spelat någon bländande fotboll på sistone. Vinsten mot Burnley var deras första på fem matcher, man hade nämligen fyra raka förluster innan det. Ett lag som inte har en dålig form eller i den klassen är tisdagens motståndare. Spurs lär spela på sitt sätt som vanligt men kommer förmodligen bli straffade av ett guldjagande City.

Ligatitel

Ingenting stoppar Manchester City när man höjer tempot och kvaliteten till max. Den här tisdagen har man en väldigt fin dagsform och det är svårt att hitta nycklar för Tottenham att sätta käppar i hjulen för Pep Guardiola och City. Dessutom har man faktumet att Arsenal är utmanare till Manchester City i tankarna. Manchester City gynnas såklart av det på något litet sätt, trots att hemmalaget absolut inte kommer lägga sig eller liknande. Jag tror bara att City blir aningen för starka även i det här mötet och med en tidig ledning kan det bli väldigt målglatt är känslan. Fotbollen som vi kommer bjudas på kommer vara blandad men långt ifrån avvaktande och tråkig.

Erling Haaland, Kevin de Bruyne, Phil Foden, Rodri och andra är i väldigt god form. Det räcker långt och City har spetsat formen i helt rätt tid, trots att man misslyckades gå vidare i Champions League. Då finns möjligheten att lägga hela fokuset på Premier League och det är tydligt att man gjort det sedan dess. Nu vinner man ligatiteln och jag är inte orolig ett dugg för tisdagens möte mot Tottenham. Vinner och bjuder på en målglad match.

fotboll, premier league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Tottenham - Man City
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.