SPELTIPS 14/6 inför Fotbolls-VM: GG: Goals Galore i Grupp G!

Årets definitiva höjdpunkt är här. Flaggorna vajar i topp, adrenalinet pumpar i blodet, och hejarklackssångerna ekar över alla jordens hörn. Vi har nått fram till fotbolls-VM i Ryssland 2018! Inför mästerskapet finns det en otrolig mängd spel att investera i, och undertecknad har hittat ett mycket fint målspel som avgörs i gruppspelet. Goals galore i grupp G?

Event: Fotbolls-VM 2018 | Speltips: Grupp G flest mål | Odds: @4.50 | Units: 1/5 | Spelbolag: Bethard | Spelstopp: 17:00

Grupp G – A walk in the park?

Av alla åtta grupper i mästerskapet, är Grupp G förmodligen den mest polariserade. Skillnaden mellan de förväntade topplagen och bottenlagen är enormt stor och svåröverkomlig, och det finns ingen som förväntar sig någon som helst skräll i denna grupp. Grupp G består av följande lag: Belgien, Panama, Tunisien och England. Storfavoriterna att vinna gruppen är tveklöst världstrean Belgien, efterföljt av världstolvan England. Tunisien(21) och Panama(55) förväntas bli slagpåsar.

Både Belgien och England vann sina kvalgrupper i överlägsen stil med 28 respektive 26 poäng. Belgien, ledda av storstjärnor som Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin De Bryune och många fler gjorde hela 43 mål under kvalet, och har sedan dess gjort 15 mål på de efterföljande sex matcherna. Den enda mållösa matchen var mot Portugal, som har en stark defensiv. England gjorde förvisso endast 18 mål under kvalet och har gjort sex mål på de sex senaste vänskapsmatcherna, men märk väl att fyra av vänskapsmatcherna var mot: Tyskland(1), Brasilien(2), Holland(17) och Italien(19) – alltså toppmotstånd. Generellt har engelsmännen varit mycket mer offensiva under Southgate, och gjorda fem av sina sex mål på de tre sista träningsmatcherna mot Italien, Nigeria och Costa Rica.

Slagpåsarna

Tunisien är ett mästerskapets på förhand allra svagaste lag. Afrikanerna vann förvisso sin grupp A i kvalet, men detta var en mycket svag grupp, där endast DR Kongo sticker ut. Libyen och Guinea skrämmer säkerligen inte många lag på fotbollsplaneten. Truppen saknar spetsspelare, och den enda bekante är för de flesta Wahbi Khazri (Rennes). I de tre senaste träningsmatcherna mötte de Portugal, Turkiet och Spanien, och när motståndet höjdes fick defensiven problem. Fem mål släpptes in i de matcherna, och då gjorde ett blekt Spanien bara ett. Turkiet hade en man mindre sista halvtimmen av matchen men kunde ändå göra mål på Tunisierna.

Panama är dock om möjligt ännu svagare än Tunisien. Man lyckades ta den sista direktplatsen av tre i en mycket svag CONCACAF-region, där endast Mexico, USA och Costa Rica kan sägas hålla en relativt hög nivå. USA floppade totalt och missade avancemang, medan lag som Haiti, El Salvador och Jamaica knappast erbjuder något kvalificerat motstånd. När nivån höjts har Panama direkt fått bekänna färg, då ett mycket målsnålt Schweiz kom in och demolerade laget med 6-0. I kvalet vann bland annat USA med 4-0.

Speltips: Grupp G flest mål

Enligt undertecknad är detta tveklöst den mest polariserade gruppen. Två storfavoriter i Belgien och England med enormt starka offensiver mot två mycket svaga defensiva lag. I de andra grupperna finns det en mix av både svag offensiv och stark defensiv, medan Panama och Tunisien med stor sannolikhet kommer få se sig överkörda med 4-5 mål av både Belgien och England. Således finns det mycket värde i att vi får se flest mål i Grupp G, och vi investerar följaktligen. Bethard ger 4,50 gånger smeten för spelet, och här är några anledningar till varför denna grupp blir den målrikaste:

  • Belgien har gjort 43 mål i kvalet, och 15 mål på sina senaste sex matcher.

  • England uppvisar en mycket offensivare fotboll under Gareth Southgate, och har gjort fem mål på sina tre senaste matcher.

  • Tunisiens defensiv imponerar inte, och laget har släppt in fem mål på sina tre senaste matcher.

  • Panama har blivit totalt överkörda så fort motståndet höjts, såsom förluster med 4-0 mot ett underpresterande USA och 6-0 mot ett målsnålt Schweiz.

  • Belgien och England spelar offensiv fotboll och bör köra över både Tunisien och Panama med flertalet mål, medan den inbördes matchen även den bör bli målrik.

  • De andra grupperna har en större balans av svagare offensiver och starka defensiver, medan denna grupp är mycket polariserad.

Bethard ger 4.50 gånger smeten för detta fina spel, varpå en investering är ett måste. Jag investerar en unit i detta spel.

Rygga till 4.50 hos Bethard

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-06-14T00:06:41+00:0013 juni, 2018|Fotboll, Fotbolls-VM|0 kommentarer
En idrottsentusiast sedan barnsben, med sina rötter i London. Favoritsporten är fotboll, följt av den amerikanska varianten. Från mig kommer ni få speltips från alla de sporter jag följer nära, alltifrån fotboll till dart. Håll utkik efter mina tips! Spreadsheets: http://www.spreadsheet.se/snize http://www.spreadsheet.se/extrasnize

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok