SPELTIPS 14/6 inför Palmeiras – Flamengo: Klockren dubbelchans!

Nattens utbud präglas av brasilianska matcher det är – föga förvånande – i Brasilien som vi hittar nattens finaste drag!

Match: Palmeiras-Flamengo (Campeonato Brasileiro) | Speltips: X2 | Odds: 1,79 | Spelbolag: MrGreen | Spelstopp: 02:00

Flamengo i toppslag

Palmeiras och Flamengo drabbar samman i en mycket intressant tillställning natten till torsdagen. X2-dubbelchansen står i hela 1,79 gånger pengarna och här väljer jag att ta ställning.

Flamengo går som bara tåget för tillfället, tveklöst ligans formstarkaste lag. I bagaget har man fem raka vinster, sammanlagt har det blivit sex vinster och två kryss på de åtta senaste matcherna. Vad som är ännu mer imponerande är faktumet att man inte släppt in något mål på de sex (!) senaste matcherna. Det är en bedrift som heter duga. Försvarsspelet har gått från klarhet till klarhet och det känns onekligen som att Mauricio Barbieri svetsat ihop ett lag som går för guldet den här säsongen. Det är verkligen ingen slump att gästerna toppar tabellen med sex poäng ner till tabelltvåan Atletico Mineiro.

Flamengo har sin största styrka i det kollektiva spelet. Ska man sno några poäng från det här laget så gäller det att stå för en hundraprocentig insats. Spelarna stortrivs med varandra och de uppoffrande löpningarna i defensiven går inte att missta. Tittar vi på den offensiva biten så är det svårt att inte imponeras även här; framåt snittar man 1,82 mål/match och man har faktiskt gjort mål i samtliga 11 matcher den här säsongen. Vad gäller bortaspelet så ligger målsnittet på sylvass 2,00 mål/match – den siffran skojar man inte bort. Den spelare som imponerat mest på mig måste väl ändå vara ynglingen Vinicius Junior, en spelare ämnad för storhet. Real Madrid sägs ha nopprat åt sig brassen och det är inte svårt att förstå varför när man ser honom spela. En offensiv kompositör av riktigt hög klass.

Flamengo har genom åren haft det erkänt svårt mot Palmeiras i ligaspelet, därav de höga oddsen på gästerna. Vågar dock påstå att förutsättningarna aldrig varit vassare. Flamengo är i fullkomligt toppslag för tillfället och jag ser serieledarnas poängmöjligheter som direkt ypperliga.

Dubbelchansen serveras

Att Palmeiras haft det lätt för Flamengo genom åren bäddar givetvis för ett favoritskap här, men på något sätt känns favoritskapet ändå obefogat. Vi hittar hemmalaget på en sjätteplats i tabellen; tycker inte man varit dåliga på något sätt under säsongsinledningen, men det är av en anledning man befinner sig hela åtta poäng bakom serieledarna. Offensiven med brassen Willian i spetsen har sett fin ut, med ett målsnitt på 1,55 mål/match. Försvarsspelet har dock vid upprepade tillfällen uppvisat stora brister. Man har endast lyckats hålla nollan vid fyra tillfällen den här säsongen – man har alltså släppt in mål i 64% av samtliga matcher. Den siffran är aningen för hög i förhållande till lagets guldambitioner. Dessutom är det inte snittet i sig som är problemet, det är lagets tendens att bort sig – oftast i försvarsspelet – i slutskedet av matcherna. Den tendensen har kostat laget en hel del poäng under säsongens gång.

Formmässigt känns Palmeiras ruskigt svårbedömda, med blott två vinster på de sex senaste matcherna. Senast åkte man på en kalldusch när man spelade 2-2 mot jumbon Ceara, som alltjämt är segerlösa (!) efter 11 spelade omgångar. Missräkning deluxe. Palmeiras hade en 2-1-ledning i bagaget och det mesta talade för en planenlig trepoängare, men det skulle komma en kvittering. I den 88:e minuten. Precis det jag var inne på tidigare – tendensen att tappa fokus och slarva i slutskedet av matcherna. Nu kommer ligans formstarkaste lag på besök och jag kan inte riktigt se Palmeiras få med sig mer än en poäng från den här matchen.

X2-dubbelchansen klickas till spelvärda 1,79 gånger pengarna.

Speltips: X2

Serieledarna Flamengo går som tåget för tillfället med fem raka vinster. Sex vinster och två kryss på de åtta senaste matcherna. Man har dessutom hållit nollan i de sex (!) senaste matcherna. Formskillnaden som råder är direkt påtaglig och här känns X2-dubbelchansen helgiven på förhand, trots ett historiskt övertag för hemmalaget.

  • Palmeiras har vunnit två av de sex senaste matcherna och formen känns väldigt svajig

  • Palmeiras kommer från ett snöpligt poängtapp mot tabelljumbon Ceara, som ännu inte vunnit någon matchen den här säsongen (0-5-6)

  • Flamengo toppar tabellen med sex poäng ner till tabelltvåan Atletico Mineiro

  • Flamengo går som tåget med fem raka vinster, samt sex vinster och två kryss på de åtta senaste matcherna

  • Flamengo har gjort mål i samtliga 11 matcher den härsäsongen, målsnittet ligger på 1,82 mål/match. På resande fot snittar man 2,00 mål/match

X2-dubbelchansen plockas till 1,79 gånger krämen hos MrGreen – jag investerar tre units!

Rygga till 1.79 hos mrgreen

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-06-13T00:10:09+00:0013 juni, 2018|Campeonato Brasileiro, Fotboll|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Elias förser er läsare med djupgående och välanalyserade speltips, nyheter av olika slag och riktigt heta kampanjer och erbjudanden. Elias är dessutom huvudansvarig för bettingcommunityn på Facebook där han huserar på daglig basis, tveka inte på att skicka iväg ett meddelande vid frågor eller funderingar.

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok