Daniel Jacobsson|13 juni, 2021, 11:53

Jag väljer att spela på handikapp i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spanien rättvisa favoriter, men streckas alldeles för högt. Sverige har alla möjligheter att bjuda på en tight match.

  • Spanien har inte samma spets som tidigare upplagor.

  • Sverige gynnas av bortaplanen (spelas i Sevilla) samt underdogs-stämpeln. Det är då man presterar som bäst.

  • Senast lagen möttes slutade det 1-1.

  • Sverige har presterat starkt mot flertalet stornationer under Janne Anderssons ledning.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Överskattat

Spanien ställs inför ett tufft prov redan i första gruppspelsmatchen i Fotbolls-EM. Det är mot vårt Sverige man skall få en flygande start, men finns det verkligen chans för det? I mitt tycke, och många andras, är den här upplagan av Spanien något lam. Visst, det är världsklass på väldigt många positioner som vanligt, men är det verkligen spelare som är redo att ta sitt Spanien till nya nivåer och tillbaka dit man en gång var? Jag tvekar starkt på detta. Det här Spanien genrepade mot Portugal och fick med sig ett 0-0 resultat därifrån. 0-0 resultatet speglade ganska mycket av det jag tänker om laget. Det är framåt man kommer ha svårigheter.

I genrepet matchade man Pablo Sarabia, Alvaro Morata och Ferran Torres framåt, en trio som mycket väl kan starta även mot Sverige. Jag håller dock det här landslaget, utan Sergio Ramos och några andra stjärnor, som ett oklart sådant. Sverige har goda möjligheter att få med sig något bra här, till och med poäng om ni frågar mig. När vi erbjuds ett otroligt fint odds på handikapp (+1.5) är det vad jag väljer att spela. Heja Sverige!

Nu kör vi, Sverige!

Nu var det dags. Den efterlängtade måndagen är här, glöm måndagsångesten, fokusera på fotboll och njut. Sverige gör sig redo för den första och största utmaningen i gruppspelet. Spanien väntar för det blågula gänget under Janne Anderssons ledning. Matchen spelas på motståndarens hemmamark, nämligen i Sevilla. Det är såklart en mycket tuff uppgift för Sverige men den är långt ifrån omöjlig att få med sig något bra ifrån. Det skall avgöras över 90 minuter i ett mästerskaps första match. Då kan allting hända och det är vad vi svenskar hoppas på just nu.

Sverige ser ut att matcha en startelva som är stark och taktiskt upplagd för att matcha motståndet. Dejan Kulusevski saknas i vad som annars skulle vara hans största landslagsmatch någonsin såhär långt. Det skall inte påverka speciellt mycket mot den här typen av motstånd och jag tror att svenskarna gör oss stolta. Sverige +1.5 är ett riktigt bra och lovande spel, enligt undertecknad. Spelet innebär att Sverige har råd att förlora med en boll mot Spanien. Inget att förlora, underdogs så det skriker om det, helt uträknade – precis vad Sverige vill höra. Nu lyfter vi!

Förväntad startelva (Sverige): Olsen, Lustig, Lindelöf, Danielson, Bengtsson, Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg, Isak, Berg.

Förväntad startelva (Spanien): Simon, Llorente, Laporte, Torres, Alba, Thiago, Busquets, Koke, Olmo, Morata, Torres.

Speltips Spanien – Sverige: Högsta oddsen

fotboll, em
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Spanien - Sverige
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.