Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 10.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Häcken har gjort mål i fyra raka matcher.

  • Senaste matchen lagen emellan slutade 2-2.

  • Spelet sitter i nio av Sirius tio senaste matcher.

  • Sirius har inte lyckats hålla nollan på elva matcher.

  • Spelet sitter i de fyra senaste matcherna lagen emellan.

Hemmalaget fortsätter imponera

Inför måndagens tillställning hittar vi Häcken på en andraplats i den allsvenska tabellen. Med en match mindre spelad än Malmö är avståndet upp till serieledarna blott sex poäng. Alltså kan en Häcken-seger mot Sirius på allvar väcka liv i guldstriden. Närmast tog Häcken sin andra raka seger när man besegrade AIK på bortaplan. I en ganska jämn tillställning drog Häcken tillslut det längsta strået med mål av Daleho Irandust. Femte målet för säsongen för Irandust som varit en av Häckens bästa spelare.

När Häcken tar emot Sirius på måndag tror vi det kan bli en del mål. Tittar man till historiken brukar det bli målfester när lagen ställs mot varandra. När lagen ställdes mot varandra i inledningen av säsongen blev det 2-2. Det var fjärde raka matchen lagen emellan som slutat med att båda lagen gör mål. Vi tror historien upprepar sig och klickar i BLGM-spelet!

Dags att studsa tillbaka

På andra sidan planhalvan väntar Sirius som varit ett av säsongens största utropstecken. Inför måndagens toppmöte mot Häcken hittar vi gästerna på en sjätteplats i den allsvenska tabellen. Imponerande säsong av Sirius som av många förväntades få det tufft att hänga kvar i serien. Om Sirius vinner på måndag kommer man klättra förbi Norrköping och parkera sig på en delad fjärdeplats med Djurgården. Närmast blev det däremot förlust för Sirius när man föll med 2-0 mot Varberg. Hack i kurvan för Sirius som nu måste studsa tillbaka om man ska vara med och utmana i toppstriden!

Tittar man Sirius säsong har man onekligen imponerat som mest i offensiven. Med spelade som Stefano Vecchia, Yukiya Sugita och Mohammed Saeid är det endast Malmö och Norrköping som gjort fler mål. När seriens tredje målstarkaste lag åker till Bravida Arena för att möta Häcken har vi svårt att se Sirius gå mållösa. Däremot ser Sirius betydligt sämre ut i din defensiva lagdel. Sirius har inte lyckats hålla nollan sen i början av juli. Sedan dess har Uppsala-laget spelat elva matcher! Spelet känns givet – båda lagen gör mål!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.