Norrköping vinner någon av halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 07.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kalmar har släppt in flest mål i hela ligan såhär långt.

  • Kalmar har endast vunnit en av deras 16 senaste ligamatcher.

  • Det råder en enorm klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper.

  • Trots de höga antalet förluster har IFK Norrköping spelat bra under vissa matcher.

  • Norrköping har vunnit fem av deras sex senaste inbördes möten.

Indragna i bottenstriden som förväntat

I den 20:e omgången av Allsvenskan drabbas Kalmar FF och IFK Norrköping samman. Det är de sistnämnda som får resa nedåt i landet och närmare bestämt till Guldfågeln Arena. En arena där Norrköping besegrat Kalmar i tre av deras fem senaste inbördes möten i ligaspelet. Men känslan av en trepoängare har uteblivit för båda dessa lagen under den närmaste tiden.

Kalmar FF var tippade i botten av tabellen inför den här ligasäsongen. Deras svaga fjolårssäsong och spelartrupp lade grunden för deras väntade placering. Nu har det gått 19:e omgångar och vi kan konstatera att Kalmar är indragna i bottenstriden som förväntat. I skrivande stund hittas laget på en 15:e plats med 15 inspelade poäng. Kalmar är det laget som släppt in flest mål i hela ligan såhär långt och därmed varit totalt chanslösa i flera matcher. Deras unga trupp håller helt enkelt inte i Allsvenskans matchtempo än så länge, men potentialen finns där absolut. De har endast vunnit en av deras 16 senaste ligamatcher. Nu väntar ett möte mot ett annat formsvagt lag, nämligen IFK Norrköping.

Den negativa trenden måste brytas

Som vi tidigare nämnde är det längesen IFK Norrköping fick känna på den ljuva smaken av en trepoängare. Jens Gustafssons mannar inledde ligasäsongen på ett strålande sätt och titulerades som en av de stora guldkandidaterna. Norrköping stod för en fartfylld anfallsfotboll som visade sig vara väldigt svårstoppad.

Men efter den briljanta inledningen kom lagets första motgång till slut. Norrköpings fina spel stannade av, skotten som gick stolpe in gick nu stolpe ut istället. Norrköping åkte på tre raka förluster medan konkurrenten Malmö FF tågade på i toppen av Allsvenskan. Trots en grym spelartrupp har Norrköping fortfarande inte hittat tillbaka till vinnarspåret. De har visserligen gjort några riktigt bra matcher ändå men resultaten har uteblivit. Nu tar lagets sig an ett av ligans svagaste försvarsspel och vi tror att de kan bli en chans att studsa tillbaka på riktigt! Dessutom är truppen intakt igen efter landslagsuppehållet, vi tror att Norrköping vinner någon av halvlekarna!

Speltips.se ger tipset:

Norrköping vinner någon av halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 07.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.