Premier League är tillbaka efter landslagsuppehållet och Manchester United tar emot Leicester hemma på Old Trafford. Manchester United har haft en minst sagt knackig start och jag tror gästerna kommer ha en del att säga till om i den här matchen!

Match: Manchester United – Leicester (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: @1.87 | Units: 2/5 | Spelstopp: 16:00

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Börjar likna det United vi såg i våras

Manchester Uniteds inledning på den här säsongen har minst sagt varit intressant. I premiären besegrade man Chelsea med hela 4-0 där Lampard kanske gick in med lite fel matchplan men siffrorna talade kanske inte riktigt för hur matchbilden såg ut. Chelsea skapade en hel del chanser och hade en del ramträffar också. Därefter spelade man 1-1 borta mot Wolves där man gjorde en bra första halvlek och man borde kanske ha vunnit men ett fint mål av Wolves gjorde att det blev delad poäng. Den nedåtgående trenden fortsatte och hemma på Old Trafford blev man slagna av Crystal Palace och sen borta mot Southampton senast så blev det ännu ett kryss. Spelet har börjat likna det som var under våren av den förra säsongen med Ole Gunnar Solskjaer vid rodret. Att föra spelet är inte deras starka sida och inte om motståndarna ger dem möjligheten att vara det så som Chelsea som lät dem ligga lågt och kontra.

Inför matchen så är Shaw utanför truppen och Young lär ersätta honom vilket måste ses som en klar försvagning. Martial är tveksam till spel och det hade varit ett stort avbräck i offensiven. Ytterligare frågetecken är Pogba och Lingard, lär komma till spel men har inte tränat för fullt med laget inför lördagens match.

Fortfarande obesegrade

Leicester har börjat den här säsongen på ett betydligt bättre sätt än vad United har gjort, man har fortsatt på samma spår som man inledde när Rodgers tog över. Såhär långt är man fortsatt obesegrade då man vunnit två matcher och spelat två oavgjorda. En av de oavgjorda matcherna kom mot Chelsea där Leicester var fullt förtjänta av den poängen man tog, i den matchen fick man en känsla av att de bägge lagen ligger på ungefär samma nivå kvalitetsmässigt just nu. Rodgers kommer nog ha en annorlunda matchplan och inte vara så naiv som Lampard var på Old Trafford. Gästerna här lär lägga sig ganska lågt och låta United föra spelet, något dem inte är speciellt bra som vi dessutom fått se prov på i inledningen här. Det finns en väldigt fin kvalitet i Leicester just nu, framförallt offensivt med Vardy i spetsen och en Tielemans som verkligen växlat upp och ser ut som en framtida storstjärna. Båda de spelarna gjorde mål i deras senaste match.

Jag tror att Rodgers kommer vinna den taktiska kampen mot Ole Gunnar Solskjaer och kommer lägga sig lågt och låta United föra spelet. Trots att det ser ut som det gör för de rödklädda så ska ett lag som Leicester trots sina tidiga framgångar vara nöjda om man får med sig ett kryss från Old Trafford. I Leicesters trupp finns inga registrerade avbräck så man kommer kunna ställa upp med bästa möjliga lag, något som United inte lär kunna. Spelbolagen undervärderar Leicester något enormt och jag tror man kommer kunna knipa minst en poäng med sig i den här matchen.

Speltips: X2

Jag väljer att spela X2 i den här matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester är obesegrade såhär långt och då har man mött ganska bra lag i form av Wolves och Chelsea bland annat.

  • Det finns en del frågetecken i Uniteds trupp inför matchen.

  • United har bara vunnit en match såhär långt och det var i premiären.

  • Brendan Rodgers kommer låta United föra spelet och det är inget som man är speciellt bra på, stora kontringsmöjligheter kommer dyka upp, det såg man inte minst i Uniteds match mot Crystal Palace.

  • Leicester har både Vardy och Tielemans i bra form som kommer vara viktiga för deras spel den här matchen.

Högst odds hittade jag 13/9 kl 15:00 hos Bethard som ger 1.87. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.