Båda lagen gör mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 07.14

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Örebro har mäktat med makalösa sju mål på deras två senaste ligamatcher. Fyra mål mot Norrköping och tre mot giganten MFF.

  • Det är två lag som visat upp en grym form under de närmaste omgångarna.

  • Örebro har löst spelet i fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Östersund har vunnit fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Östersund kommer senast ifrån ett 2-2 resultat mot IFK Norrköping.

Grym form

Den 20:e omgången av Allsvenskan fortsätter under måndagskvällen. Det är två formstarka lag som möts när Östersund tar emot Örebro hemma på Jämtkraft Arena. Denna matchen hade kallats för ett bottenmöte under inledningen av ligaspelet, men dessa två lagen har visat grym form på sistone och därmed klättrat rejält i tabellen.

Östersund fick sig en svag inledning på säsongen och var cementerade i botten av tabellen. Men hemmalaget har gått från klarhet till klarhet under säsongens gång. Försvarsspelet har varit briljant under flera matcher och målvakten Aly Keita har varit rena rama muren vid vissa tillfällen. Östersund har vunnit hela fyra av deras fem senaste ligamatcher, den femte slutade med ett 2-2 resultat mot IFK Norrköping. Deras fina facit har givit laget en stark åttondeplats i tabellen och skapat sig ett tryggt avstånd ner till bottenstriden där de förväntades att hålla till. Men någon hållen nolla under måndagen tror vi blir svårt, gästerna Örebro har varit stekheta framåt under den närmaste tiden. Vi klickar i BLGM-spelet!

Stekhet offensiv

Axel Kjäll och hans mannar får åka uppåt i landet inför måndagens möte med Östersund. Hemmalaget Östersund har chockat samtliga fotbollstittare med sin enorma form under den närmaste tiden. Men gästerna Örebro SK har inte varit sämre, bortalaget har visat upp en stekhet offensiv i deras två senaste omgångar.

Örebro hade en relativt tuff inledning i säsongens ligaspel. De hade stora problem med målskyttet framåt och vann därmed väldigt få antal matcher. Men i sommarfönstret valde klubben att låna in Elfsborgs-anfallare Deniz Hummet, en värvning många var tveksamma till. Men oj vilken succé det har blivit hittills. Sedan Hummets ankomst har Örebro mäktat med hela sju mål på deras två senaste ligamatcher, det har dessutom varit mot IFK Norrköping och giganten Malmö FF. Hummet stod för ett makalöst hattrick i sin första match i den vita-tröjan och har även fått igång de andra offensiva spelarna i truppen. Kan Örebro hålla i den grymma formen? Vi tror i alla fall att gästerna hittar nätet under måndagen. BLGM-spelet har suttit i fem av deras sex senaste ligamatcher.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 07.14

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.