Match: Barcelona-Las Palmas | (La Liga) | Speltips: Las Palmas +3 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 16:15 | Spelbolag: Coolbet

Barcelona är bra men inte längre lika överlägsna som man för ett par år sedan var när det endast var ett fåtal lag som ens klarade av att hålla nere siffrorna. Barcelona ligger i skrivande stund på en tredjeplats i tabellen och har en bra bit upp till Real Madrid som leder med 5 poäng, dessutom har de spelat en match mindre. Jag tror dock att Barcelona knappar in på Real idag då man alla dagar i veckan ska ta tre poäng här. Men samtidigt tror jag inte att det kommer bli tal på någon utskåpning, snarare kan det bli relativt jämna siffror.

Las Palmas placerar sig i mitten av tabellen och jagar just nu främst en av Europa League platserna som man endast är några få poäng ifrån. Palmas är i mina ögon ett stabilt mittenlag som sällan klappar ihop utan man håller sig hela tiden på en jämn nivå resultatmässigt. Därför har jag svårt att se att man skulle vara helt underlägsna, trots att man möter ett riktigt bra lag.

Jag kommer idag spela Las Palmas +3 asian vilket innebär att det blir vinst så länge inte man förlorar med fler än 2 mål, skulle man förlora med 3 mål är det pengarna tillbaka. Varför då? Jo som jag skrev ovan så är Barcelona inte längre lika överlägsna och vinner idag rätt sällan med några större siffror. Lägg därtill att Las Palmas är ett bra lag och att de senaste mötena mellan lagen varit väldigt jämna om man tittar på resultaten. Vi testar!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet