Match: Swansea-Arsenal | (Premier League) | Speltips: Arsenal | Odds: 1,50 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Coolbet

Swansea placerar sig i botten av ligan och man har haft det tufft redan från match ett kan man säga. Men det är framförallt under den senaste tiden som det eskalerat rejält med flertalet usla insatser, t.ex 5-0 förlusten mot Tottenham. Inför dagens match så har man förlorat 6/7 senaste och då har man inte ens mött något överdrivet bra motstånd.

Arsenal tuffar på desto bättre och är faktiskt med i toppen såhär långt, dock en bit ifrån serieledarna. Men överlag så har det sett bra ut då man vunnit de matcher man kan begära att man ska vinna, åtminstone de flesta av dom. Mot ett formsvagt och rentav värdelöst Swansea så ska man plocka tre poäng, allt annat vore nästan en skandal.

Det behövs egentligen ingen särskild motivering för det här spelet, det ska helt enkelt bara sitta. Men iallafall så är Swansea just nu helt under isen, exempelvis så har man förlorat 6/7 senaste matcherna och har under dessa en målskillnad på 4-14. Det känns som att det inte spelar någon större roll vilket lag man möter just nu, förlust blir det oavsett. Jag testar Arsenal till 1,50x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet