Match: Bochum-Sandhausen (2. Bundesliga) | Speltips: x2 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: CherryCasino

Finns en och annan godbit i den tyska andradivisionen, har hittat ett intressant spel i mötet mellan Bochum och Sandhausen. Hemmalaget står som favoriter i detta möte men jag varnar för skrällen som jag tror starkt på, finns stort värde i dubbelchansen.

7 Bochum 8 3 3 2 14:15 -1 12
10 Sandhausen 8 2 3 3 9:9 0 9

Som ni ser har båda lagen inlett säsongen sisådär och ligger lite som förväntat i tabellen, detta möte känns verkligen vidöppet och kan sluta hur som helst. Grejen är, om ettan nu ska ligga på 1,90 finner jag desto större värde i X2-dubbelchansen som ligger på 1,85. För genom åren har Bochum haft ganska svårt att vinna mot Sandhausen, på de fem senaste mötena lagen emellan har båda lagen tagit varsin seger, samtidigt som tre möten slutat oavgjort, varav två slutat mållöst.

Med tanke på hur ofta lagen spelar oavgjort blir inte alls förvånad om detta möte slutar oavgjort på nytt, och X2-dubbelchansen till 1,85 känns mycket säkrare än den raka ettan. Sandhausen är ett väldigt tight lag som är svåra att göra mål på, två insläppta på de fyra senaste matcherna är en tydlig indikation. Jag tror på 1-1, lycka till vid rygg!