Match: Chicago Fire-Columbus Crew (MLS) | Speltips: Columbus över 1,5 | Odds: 1,83 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: CherryCasino

Riktar fokus mot nattens MLS och mötet mellan Chicago Fire och Columbus Crew, där jag finner fint värde på att bortalaget levererar målmässigt.

Chicago har gått tungt på sistone, tre raka förluster har det blivit och man har släppt in hela åtta mål, samtidigt som man endast mäktat med ett mål framåt. Columbus däremot har tre segrar på de fyra senaste och har varit klart starkare, tycker man har fina chanser att ta tre poäng här. Lagen möttes så sent som i början av oktober och då tog Columbus en klar 3-0-seger, och känslan säger att man levererar målmässigt även denna gång.

Jag avstår från 1X2-marknaden och väljer istället att testa Columbus över 1,5 till 1,83, man har gjort en hel del mål under säsongen och offensiven med vasse Ola Kamara ser väldigt lovande ut. Mot ett formsvagt Chicago, som dessutom släpper in en hel del mål, tror jag man har fina chanser att lösa minst två mål och jag hugger till det oddset. Lycka till vid rygg!