Match: Fluminense-Flamengo (Brasilien Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: CherryCasino

Ett intressant möte väntar i brasilianska Serie A, där ligatvåan Flamengo ställs mot ligasexan Fluminense. Tre poäng är ett måste för Flamengo, som ligger tre poäng bakom serieledarna Palmerias. Även för Fluminenses del är detta en viktig match, då man endast är fyra poäng bakom fjärdeplacerade Santos, en placering som innebär kval till Copa Libertadores. Förväntar mig ett mycket hett och jämt möte med två lag som kommer bjuda upp till kamp.

Historiskt sett har det varit jämn kamp mellan lagen, 41 gånger har lagen drabbat samman och vinstfördelningen har varit jämn. 13 vinster till Fluminense, 17 vinster till Flamengo, samtidigt som 11 möten slutat oavgjort. Lagens fem senaste drabbningar har slutat 2-1, 0-0, 1-2, 1-2, 3-2. Då 1X2-marknaden är riktigt svårtippad siktar jag in mig på BLGM-spelet som känns riktigt intressant på förhand, spelet har suttit i fyra av de fem senaste mötena lagen emellan som ni kan se av resultaten ovan.

Har en mycket fin känsla. Två lag som måste gå för seger, lägg därtill en mycket fin statistik som är till vår fördel. Jag plockar BLGM-spelet till 1,80 som jag anser är ett mycket fint spel. Lycka till vid rygg!