Match: Nice-Lyon (Ligue 1) | Speltips: 1X | Odds: 1,55 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Ligue 1:s stora överraskningar Nice tar emot Lyon i en mycket het match, blir det en viss Mario Balotelli som får avgöra tillställningen?

Nice har inlett säsongen strålande, man toppar tabellen efter sex vinster och två kryss på de åtta inledande matcherna. En bidragande faktor har varit Mario Balotelli, italienaren har verkligen kommit till sin rätt nere i Frankrike och målen har verkligen trillat in. På hemmaplan är Nice alltjämt obesegrade, fyra segrar och ett kryss har det blivit samtidigt som man har en målskillnad på 11-4, det är ruskigt imponerande.

Lyon har inte inlett säsongen like fint som Nice, men ändå en godkänd inledning kan man tycka. Fyra segrar, ett kryss och tre förluster på de åtta inledande matcherna har det blivit, och man parkerar på en femteplats i tabellen. I de tre senaste mötena med Nice har Lyon förlorat två gånger, samtidigt som ett möte slutat oavgjort. Den vinstfria sviten tror jag fortsätter efter dagens match, Nice känns ruskigt formstarka just nu och det ska verkligen mycket till om Lyon ska åka hem med tre poäng. Den bedriften tror jag inte man klarar.

Jag plockar 1X-garderingen till 1,55 alla dagar i veckan, känns hur trygg som helst. Nice är verkligen jobbiga att möta och dubbelchansen räcker långt. Lycka till vid rygg!