Match: Stan Wawrinka-Kei Nishikori (ATP World Tour Finals) | Speltips: Nishikori | Odds: 1,80 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: 10BET

Det är dags för ATP World Tour Finals, där årets åtta bästa spelare gör upp om årets sista titel och en prispott på 7,5 miljoner dollar.

Första matchen jag siktar in mig på är det intressanta mötet mellan schweizaren Wawrinka och japanen Nishikori, där jag tror den sistnämnde drar det längsta strået. Jag diggar Nishikoris sätt att spela tennis, ett väldigt fint tillslag på bollen kombinerat med ett härligt rörelsemönster gör japanen till en riktigt klurig motståndare. På hardcourt är Nishikori väldigt svårslagen och jag tror Wawrinka får det svettigt här.

I denna turnering brukar det handla om att ge det sista man har för året, en fråga om dagsform helt enkelt. Om ni förväntar er två helt pigga och fräscha spelare, så är ni helt fel ute med andra ord. Krävs ett otroligt starkt psyke i denna turnering, och ett starkt psyke har aldrig rimmat lika med Wawrinka. Schweizaren har sett ganska svag ut på sistone, med två raka förluster mot Struff och Zverev. Frågan är hur det står till med formen, är den god nog att rå på japanen? Jag tror inte det.

Jag spelar Nishikori till fina 1,80, känner absolut som rätt favorit på förhand. Lycka till vid rygg!