Match: AIK-Västervik | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: Över 5,5 mål | Odds: 2,10 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Även ett spel i HockeyAllsvenskan har har hittats till ett intressant odds..

AIK ligger rätt dåligt till i tabellen och ligger närmre botten än toppen men man har fortfarande chans att knipa en av platserna som kan innebära kval uppåt. Man blandar och ger rätt mycket om man säger så, 3 raka segrar kompenseras med 3 raka förluster och så håller det på hela tiden. Däremot så är det som återkommer att man spelar väldigt målrika matcher när man lirar hemma på Hovet och i 10/13 matcher så har det blivit över 5,5 mål. Det är trots allt ett väldigt högt snitt på så många matcher.

Bortalaget Västervik som var enormt starka i början av säsongen där man hade 9 raka segrar innan en förlusttrend började. Mot slutet har man däremot kommit igång desto mer och har tagit en hel del segrar vilket gör att man fortfarande ligger kvar i toppen. Västervik har inget jätteimponerande snitt med målrika matcher men inemellan brukar det bli en hel del mål.

Jag räknar med en riktigt svängig match då båda lagen behöver vinna och det är två lag som vanligtvis brukar kunna lösa en del mål. Dessutom så har vi ju AIKs fina överspelsfacit där 10/13 hemmamatcher under årets säsong har slutat med över 5,5 mål. Jag tycker över 5,5 mål till 2,10x pengarna hos Coolbet lockar!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet