Match: Crystal Palace-Manchester United (Premier League) | Speltips: United | Odds: 2,00 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: COOLBET

Manchester United gästar Crystal Palace under onsdagskvällen och man gör det med en ny seger i sikte.

Crystal Palace har stått för en väldigt svag säsong hittills. Laget befinner sig på en 15:e plats i tabellen och inte mycket ser ut att stämma, på de nio senaste matcherna har det blivit en enda seger, samtidigt som man kryssat i två matcher och förlorat resten. Väldigt svaga resultat som inte bådar gott när Manchester United kommer på besök, ett United som ser ut att ha fått lite luft under vingarna nu på sistone. Mourinhos mannar plockade en tung 1-0-seger mot Tottenham i ligaspelet senast, det var lagets andra raka seger och totalt femte segern på de åtta senaste matcherna, tre kryss och inga förluster har det blivit. Har klättringen börjat på allvar?

De senaste säsongerna har United haft ett stort övertag mot Crystal Palace, sex vinster och ett kryss på de sju senaste mötena vittnar om det. Nu måste trepoängarna börja trilla in om man på allvar vill minska avståndet till toppklubbarna, och mot ett formsvagt Palace har man fina chanser att plocka andra raka ligasegern. Jag tycker tvåan ser riktigt intressant ut, Ibrahimovic löser biffen! Lycka till vid rygg!