Match: Middlesbrough-Liverpool | (Premier League) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,95 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Ikväll testas en liten specialare som vi får ett rätt fint odds på!

Hemmalaget Middlesbrough ligger i botten av tabellen men det är inte alls oväntat då man är nykomlingar i Premier League. Man har hittills tagit 15 poäng vilket gör att man är 3 poäng ifrån en nedflyttningsplats och därför blir varje poäng man lyckats ta i fortsättningen otroligt viktiga. Det enda som jag imponerats hos Middlesbrough är att man faktiskt kan försvara sig rätt så bra mot de flesta av lagen och man spelar under 2,5 mål i en hel del matcher, framförallt på hemmaplan. Man har spelat 0-0 mot Arsenal, 1-1 mot Manchester City och förlorat med 0-1 mot Chelsea. Det är faktiskt riktigt bra gjort då det är tre av de fyra topplagen och det enda bättre laget man förlorat mot med över 2,5 mål är Tottenham.

Liverpool ska självklart vara storfavoriter här då man i grunden är ett mycket bättre lag men man har faktiskt tappat poäng mot bottenlag i två raka matcher nu. Om man tappar poäng även ikväll så riskerar Chelsea att få ett rejält försprång i tabellen och då kan det vara försent att ta ikapp det. Liverpool har ett gäng skador på viktiga spelare vilket kan vara en av orsakerna till senaste tidens resultat men man bör ändå ha plockat fler poäng mot Southampton, West Brom och Bournemouth än de 2 poäng man tog där. Nja, det är osäkert hur bra Liverpool faktiskt är just nu.

Middlesbrough verkar onekligen kunna tända till mot de allra bästa lagen och har kapaciteten för att försvara sig mot de allra bästa lagen. Att man tar poäng ikväll är kanske lite orealistiskt att tro men jag tror utan tvekan att man kolla hålla nere siffrorna på 0-1 eller 0-2. Jag testar under 2,5 mål i matchen till fina 1,95x pengarna hos Coolbet, det känns bra!


Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet