Match: Phoenix Suns-New York Knicks (NBA) | Speltips: Knicks | Odds: 1,76 | Spelstopp: 03:00 | Spelbolag: COOLBET

Ett svagt Phoenix Suns tar emot formstarka New York Knicks under natten, och jag kan inte se hur hemmalaget ska rubba gästerna här.

Det vill sig inte riktigt för Phoenix Suns den här säsongen. Trots ledning inför sista quartern mot New Orleans Pelicans senast så föll man till slut efter förlängning, och det var lagets 17:e förlust för säsongen. På de åtta senaste matcherna man sex förluster, varav fyra på hemmaplan. Bör även tilläggas att Suns förlorat sju av säsongens tio hemmamatcher, siffror som är långt ifrån godkända. Tar vi en titt på New York Knicks så finns det ett ord som kan sammanfatta lagets säsong, och det ordet är succé. Knicks ser verkligen ut att ha någonting intressant på gång, senast plockade man en stark bortaseger mot Lakers, som bland annat hade D’Angelo Russel tillbaka från start efter en längre skadefrånvaro. Det räckte trots allt inte till seger mot ett Knicks som plockade sjätte segern på de sju senaste matcherna.

Här tycker jag formkurvorna talar sitt tydliga språk, gästerna har som sagt ett väldigt intressant projekt på G och jag tycker oddsen är alldeles för generöst satta. Tvåan finns att spika till 1,76 och det är minst ett par decimaler för högt, mot ett mycket svagt Phoenix ska det bara bli en seger – lycka till vid rygg!