Match: Club Brugge-Leicester (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Trodde stenhårt på BLGM i Bracelona-Celtic och spelet såg att gå in efter att Celtic tilldelats en straff i 27:e minuten, men bränner man en straff vid 1-0-underläge mot Barcelona, ja man får helt enkelt inget bättre läge att göra mål på. 1-1 och skottarna hade fått en annan matchbild, istället rann siffrorna iväg och det slutade 7-0 till slut. Nya tag när vi vänder blickarna mot Club Brugge och Leicester som jag tror kan bjuda på ett riktigt fint målkalas.

Ska bli intressant att följa Leicester i Champions League, här har Premier League-mästarna verkligen inget att förlora! Man spelar helt utan press och man fruktar inget lag. Mot Club Brugge kommer man absolut att gå för tre poäng och jag känner att detta kan bli en riktigt underhållande och böljande möte, och jag förväntar mig väldigt många chanser åt båda håll. Finns väldigt mycket fin offensiv kvalité i båda lagen.

Hemmalaget brukar ofta bjuda på målrika matcher hemma i Belgien, och Leicester som vi alla vet brukar ofta bjuda på målrika möten i Premier League, om inte minnet sviker hade laget hela nio raka matcher i säsongsinledningen förra året där BLGM-spelet satt. Vardy och Mahrez lär vara supersugna på att visa hela fotbollseuropa att de även kan leverera på den högsta nivån. Här tror jag starkt på BLGM-spelet, förväntade mig ett odds på 1,60 men vi får hela 1,80 vilket jag tycker är väldigt spelvärt.

1-1 redan i paus? Inte alls omöjligt. Lycka till vid rygg!