Match: Juventus-Sevilla (Champions League) | Speltips: Juventus håller nollan – NEJ | Odds: 1,72 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Italienska giganterna Juventus tar emot Europa League-specialisterna Sevilla i Champions League, ett mycket intressant möte. Kan Sevilla prestera lika bra som de brukar göra i Europa League, ja då kommer Juventus få problem. Tycker bolagen underskattar spanjorerna en aning.

Juventus kommer till matchen med fyra segrar på de fem senaste matcherna, hemma i Italien går man som tåget och man har inlett säsongen med tre raka vinster. Sevilla kommer från en stark vändning mot Las Palmas senast, två mål på övertid säkrade alla tre poängen och det är ett bortalag med gott självförtroende vi kommer se här. Självklart är Juventus det bättre laget här, man är starkare och har en bättre trupp. Befogade favoriter helt klart. Men till 1,50 kommer jag inte ens överväga den raka ettan, detta är ett mycket jämnare möte än vad oddsen säger. Dessutom är alltid preimärmatcher luriga, inte minst i Champions League.

Lagen möttes två gånger om förra året och då tog lagen varsin seger på hemmaplan. Här tror jag på ett väldigt jämt möte, och ett intressant spel jag fastnat för är att Juventus INTE håller nollan till hela 1,72. Ett galet överodds, Sevilla är ett riktigt bra lag och offensiven kan hota vilket lag som helst. Vietto, Vitolo, Correa och Vazquez kommer skapa väldigt mycket oreda i Juventus-försvaret. Tycker som sagt att bolagen är väldigt generösa med oddsen här, jag synar utan tvekan. Juventus att inte hålla nollan, till 1,72 på BET365. 2-1 Juventus? Lycka till vid rygg!