Match: Legia Warzawa-Dortmund (Champions League) | Dortmund Ö5,5 Hörnor | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Legia Warzawa tar emot Dortmund hemma i Champions League, och det är ett otroligt laddat möte som väntar. Det här är första gången på 20 år som ett Polskt lag deltar i Champions League, med andra ord har Dortmund en riktigt jobbig bortamatch att se fram emot. Hur den raka tvåan endast kan ge 1,36 är bortom mitt förstånd. Finner absolut inget värde i det låga oddset och något handicap-spel ska vi inte ens snacka om, det lutar mer åt Warzawa +1,5. Men jag avstår helt från 1X2-marknaden.

Dortmund har inlett Bundesliga knackigt efter att ha tappat bland annat Hummels, Gundogan och Mkhitaryan. Vinst mot Mainz i premiären följdes upp av ett platt fall mot nykomlingen Leipzig senast, och helt ärligt vet jag inte vart jag har detta Dortmund. Reus missar dessutom den här matchen då hans skada ännu inte läkt. Här väljer jag att rikta fokus mot hörnmarknaden där jag tror mig ha hittat ett saftigt spel till ett överödds, Dortmund över 5,5 hörnor till två gånger pengarna.

I de två inledande ligamatcherna har man lycka skrapa ihop totalt 14 hörnor. Man brukar ofta anfalla på kanterna och man får ofta väldigt många hörnor med sig, något man bevisade förra säsongen och här tror jag man lyckas fixa minst sex hörnor. Jag tror på en matchbild där hemmalaget spelar nervöst, försiktigt och defensivt, med Dortmund som för matchen och försöker komma fram till lägen. Med Dembele, Götze, Schurrle och Aubameyang i offensiven tror jag att hörnorna kommer trilla in en efter en, och desto längre matchen står 0-0, desto mer kommer Dortmund att pressa. Dortmund över 5,5 hörnor, två gånger pengarna. Riktigt spelvärt. Lycka till!