Match: Real Madrid-Sporting (Champions League) | Speltips: Real Madrid att vinna och hålla nollan | Odds: 2,10 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Det är Champions League på schemat idag igen men med lite svårare matcher att förutspå, Real Madrid bör dock klara av att slå Sporting utan problem och därför testar vi en liten specialare på dem.

Real Madrid tar under onsdagskvällen emot Sporting Lissabon i Champions League gruppspelets första omgång och det lär bli åka av för portugiserna. Real Madrid är som under de flesta av de tidigare åren en av favoriterna till att ta hem bucklan och frågan är om man inte har möjlighet att göra det i år. Givetvis är det extremt hård konkurrens då det finns många fantastiskt bra lag men om alla håller sig i form och är skadefria så kan man åtminstone nå långt. Det ska skilja inte bara ett utan flera snäpp mellan Madrid och Sporting, det finns egentligen ingenstans varken individuellt eller som lag där Sporting kan utmana Madrid. Det som gör spelet extra starkt är att Madrid så gott som alltid är väldigt starka på hemmaplan oavsett vilket lag man möter.

Sporting lär få det tufft ikväll och då menar jag riktigt tufft. De flesta av spelarna av spelarna framstår som korpspelare jämfört med Madrids stjärnspäckade trupp och förlust lär det utan tvekan bli. Frågan är då, klarar man av att trycka in en boll? Tveksamt enligt mig. Man har tappat sina två bästa spelare inför säsongen, Slimana som gjorde iprincip stod för alla mål och även den viktiga anfallspartern Guttierez.

Med tanke på att Sporting tappat sin absolut bästa spelare och som stod för 80% av målen förra säsongen så tror jag man får det tufft ikväll när det gäller att göra mål. Lägg därtill att Real Madrid har ett försvar av världsklass och samtidigt så kommer Sporting vara det försvarande laget i stora delar av matchen. Vi får 2,10x pengarna hos LeoVegas att Real Madrid både vinner och håller nollan vilket jag tycker är helt okej. Att Madrid vinner är det inget snack om, att man däremot håller nollan är lite mer tveksamt men jag tror ändå man klarar av uppgiften relativt enkelt.