Match: Tottenham-Monaco (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,90 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Även onsdagens andra speltips blir på Champions League då värdet hittas i Tottenham-Monaco. Häng på!

Hemmalaget Tottenham har inlett sin säsong på ett strålande sätt för en gångs skull, efter fyra omgångar är man obesegrade och har kammat in totalt 8 poäng. Man har slagit Stoke med 0-4, Crystal Palace med 1-0 och spelat oavgjort mot Everton (1-1) samt Liverpool (1-1). Den föregående säsongen slutade bättre än på flera år när man tillslut tog hem en tredjeplats och belönades därmed med en Champions League plats. Jag tror man har chans på något liknande även under den här säsongen om man spelar på det sättet som man gjort hittills och kanske kan man även ta sig en bit in i Champions League.

Tottenham har däremot inga enkla motståndare ikväll trots att oddsen säger att Tottenham är klara favoriter, så tycker jag inte fallet är. Monaco har imponerat på slutet med att bl.a slå ut Villareal trots att man var lite uträknande på förhand. Förutom det har man även hunnit med att slå PSG med 3-1 i seriespelet och sett till målchanser var det klart rättvist. Med tanke på hur PSG spelar för tillfället så bör man ha en bra chans att ta hem ligan, vilket jag tror att man faktiskt gör.

Oddsen säger alltså att favoritskapet ligger hos Tottenham vilket jag delvis kan köpa men 5x pengarna i skrivande stund på Monaco är aningen överdrivet. Jag var sugen på att plocka X2 men skippar det och tar istället BLGM till 1,90x degen hos LeoVegas, mer spelvärt. Båda lagen är väldigt farliga framåt i alla matcher men tendenserna hos båda lagen är att man är benägna att släppa in mål, fler än behövligt.