Axel Olsson|14 januari, 2022, 09:47

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Man United har gjort mål i tio av deras elva senaste matcher.

  • Aston Villa har löst BLGM-spelet i fem av deras åtta senaste matcher.

  • Man United förväntas starta med Cavani och Ronaldo längst fram. Två målfarliga spelare som visat sig vara den bästa kombinationen i deras anfall.

  • Aston Villa har fått två oerhört starka tillskott i form av inlånade Coutinho och vänsterbacken Digne. Sett till deras trupp borde Aston Villa befinna sig på övre halvan av tabellen.

  • Aston Villa har gjort mål i sju av deras nio matcher under Gerrards styre.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Starkt transferfönster

Januarifönstret är här och i Premier League hittar vi ett par klubbar som redan öppnat plånboken. Enligt undertecknad har Aston Villa gjort de mest spännande värvningarna hittills i det här fönstret. De har lånat in Philippe Coutinho från Barcelona och det är en spelare som gjorde succé i PL när han spelade för Liverpool. Gerrard har spelat med Coutinho i Liverpool och det känns verkligen som att han kan hjälpa honom att hitta tillbaks till hans tidigare form – det är en spelare i allra högsta klass när han besitter självförtroende.

I dagarna blev det även klart att vänsterbacken Lucas Digne blev klar för klubben – en offensiv ytterback som är sina kvaliteter i inläggspelet och de offensiva kombinationerna. Spelartruppen börja bli ruskigt intressant för att vara ett lag som hittas på den nedre halvan av tabellen. Med Gerrard har spelet sett lovande ut i flera matcher och vi tror att den förre detta Liverpool-ikonen har något väldigt bra på gång med detta laget. Aston Villa har gjort mål i sju av deras nio ligamatcher sedan Gerrard tog över!

Krisande storklubb

Manchester United är långt ifrån där de vill vara i den nuvarande ligatabellen. Tysken Rangnick tog över och det var många som var hoppfulla till det här  skulle vara starten på en klättring i tabellen. Men sedan Rangnick tog över har Manchester United stått för flera svaga prestationer och det är inte okej med tanke på vilken spelartrupp de besitter.

Inte nog med att spelet inte fungerar, Man United har även stått för flera rubriker i tidningarna där det stått allt från spelare som vill lämna till dålig mentalitet hos de yngre som inte lyssnar på de erfarna spelarna. Det finns absolut några positioner som de måste förstärka, men spelartruppen är tillräckligt bra för att prestera klart bättre än vad de har gjort. Ronaldo är en notorisk målskytt och vi tror att chanserna kommer att dyka upp för gästerna under lördagens batalj mot Aston Villa. Han förväntas starta med Cavani längst upp och det har varit den anfallsduon som fungerat bäst tillsammans den här säsongen. Man United har gjort mål i tio av deras elva senaste matcher och vi väljer därmed att syna BLGM-spelet inför det här mötet också.

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:30
Aston Villa - Manchester United
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.