Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Buffalo vann senast lagen möttes.

  • Buffalo har gjort några väldigt intressanta nyförvärv i form av främst Taylor Hall.

  • Ristolainen och Dahlin kommer vara ankare i Buffalos försvar den här säsongen, dem kommer vilja börja säsongen stabilt på hemmais.

  • Capitals har en åldrande trupp och den stora frågan är om Ovechkin kommer vara fullt så motiverad som innan nu utan publik på läktarna?

  • Kommer unge Samsonov klara av att mantla allt ansvar som det innebär att vara förstamålvakt nu direkt i början av säsongen?

Nödvändiga förstärkningar i truppen

Buffalo Sabres har inte spelat en match sedan den nionde mars förra året och det var en straffseger mot just Washington Capitals. Sen dess har laget gjort några väldigt nödvändiga förändringar i truppen inför den här säsongen och adderat anfallsstyrka för att hjälpa Jack Eichel som avslutade förra säsongen i top tio vad det gäller antal poäng gjorda. Först och främst har man hämtat in Taylor Hall som är en före detta vinnare av Hart Trophy, han har signat ett ettårskontrakt värt åtta miljoner dollar, hans stora intresse kommer ligga i att bevisa för sig själv och ligan vad han är kapabel till att göra. Men det är inte bara Hall som anslutit, man har även tagit in veteranen på centerpositionen Eric Staal som kommer vara bakom Eichel som en stabil målgörare men framförallt kommer han att tillföra ledarskap i ett omklädningsrum som saknat lite fokus. Buffalo kommer till den här säsongen med tre mycket starka kedjor och ett ungt försvar som är lett av Ristolainen och svensken Rasmus Dahlin som kommer att vara i fokus i början av säsongen.

Ny målvakt

Det har nu gått tre år sedan Washington Capitals vann Stanley Cup och förra säsongen tog ett abrupt slut när man åkte år “slutspelsbubblan” direkt genom att förlora mot New York Islanders. Självklart är det ett kompetent Capitals som kommer att spela denna säsongen men det finns ju en del frågetecken som inte är så små. Börjar vi med Ovechkin så vet vi alla att han kommer förmodligen göra mål till höger och vänster i NHL fram till den dagen han väljer att lägga skridskorna på hyllan. Förra säsongen gjorde han hela 48 mål vilket var mest i ligan men å andra sidan så är han nu 35 år gammal och den här säsongen kommer man spela utan fans på läktarna, kommer han att hålla motivationen uppe i en hel säsong? Svårt att säga, mest troligt inte. Dessutom, den kanske största förändringen av alla är att laget kommer spela den här säsongen med en helt ny målvakt från start. Den unge ryssen Illy Samsonov hade 16 vinster med laget förra säsongen då han delade speltiden med Holtby. Ingen rookie alltså men det går inte att frångå att det är ett frågetecken i sig när han nu ska mantla allt ansvar själv en hel säsong.

Speltips.se ger tipset:

Buffalo Sabres ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 12.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.