Speltips:

Jag väljer att spela på att Cardiff vinner minst en halvlek. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Cardiff att vinna någon av halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/1 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i den senaste matchen lagen emellan.

  • Spelet sitter i fyra av Carlisles sex senaste matcher.

  • Carlisle har lämnat tre raka hemmamatcher utan seger.

  • Carlisle spelar i League Two, var de ligger på plats 21.

  • Spelet sitter i fyra av Cardiffs sex senaste bortamatcher.

Kunde gjort mer

Carlisle gjord en fin match mot Cardiff senast. Man stod inte bara upp på ett bra sätt, utan man var dessutom det lag som inledde bäst. I den första halvleken tog man tag i taktpinnen och förde matchen på många sätt. Dessutom fick laget en straff som man missade i den tolfte matchminuten, men Bridge, som missade straffen kunde direkt skjuta in bollen i mål. I slutskedet av den andra halvleken skulle de även få med sig ytterligare ett mål. På tilläggstid gjorde man 2-0 och inför den andra halvleken såg det mörkt ut för Cardiff. Men då tappade Carlisle greppet och Cardiff kom tillbaka direkt. 2-1 och 2-2 inom loppet av tio minuter, gav Cardiff ett slutresultat som innebär att de är med i matchen här.

Så vilka drar då det längsta strået? Och varför? Mycket tyder på att Cardiff håller sig vakna redan från start i den här matchen. Ett spel på att Carlisles motståndare vinner en av halvlekarna, har suttit i fyra av lagens sex senaste matcher. Vi kan även addera att Carlisle har lämnat tre raka hemmamatcher utan seger. Värt att lyfta och komma ihåg är att detta lag sannerligen saknar kvalité. De spelar idag fotboll i League Two och ligger på 21:a (!) plats.

Den klassiska klubben

1899. Det var året denna klubb grundades. Och sedan dess har man kommit en bra bit på vägen. Ifjol spelade man faktiskt i Premier League, men lyckades inte hålla sig kvar. Till och från har det blivit spel i högsta divisionen, men nu får man infinna sig med verkligheten nere i The Championship. Den bästa prestationen någonsin kom för nästan 100 år sedan, då man hamnade på andraplats i den dåvarande högsta divisionen, 1923/1924. Under samma årtionde kammade man dessutom hem sin enda FA Cup-titel och hamnade, vid en annan säsong, på andraplats. Men det var ett bra tag sedan som man befann sig på den nivån. Idag huserar man som sagt i The Championship, och efter att ha spelat in 38 poäng ligger man på tolfteplats i tabellen.

Cardiff kan (och bör) dock göra jobbet i FA Cupen. Åtminstone i en enda halvlek. Cardiff har nämligen vunnit minst en av halvlekarna i fyra av deras sex senaste bortamatcher. Dessutom sitter detta spel i den senaste matchen lagen emellan, när man kom tillbaka i den andra halvleken. Cardiff visar upp klasskillnaden mellan lagen här och löser ett avancemang!

Speltips.se ger tipset:

Cardiff att vinna någon av halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/1 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.