Speltips:

Jag väljer att spela på att det blir under 5.5 mål i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Under 5.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fyra av Dallas senaste matcher.

  • Spelet sitter i de sju senaste mötena lagen emellan.

  • Med tanke på att Colorado haft det kämpigt så tror jag man kommer vilja fokusera på att sätta grunderna i sitt försvar. Det involverar att inte släppa in mål.

  • Dallas är ruggigt starka defensivt och tillåter inte sina motståndare att göra speciellt mycket mål.

Tung förlust

Colorado Avalanche stod för en godkänd insats senast och fick för det en poäng med sig, men det var avsaknaden av skärpa i de avgörande lägena som hindrade laget från att få med sig samtliga poäng. I en match som svängde fram och tillbaka så lyckades Avalanche med 31 sekunder kvar av matchen sätta målet som skulle innebära förlängning men där föll man och förlorade med 4-3 i slutändan mot Pittsburgh Penguins i Pepsi Center under natten till lördag.

Man låg under och tiden såg att rinna ut i sanden men när man plockade ut målvakten Pavel Francouz för att sätta in en till spelare så hände det något. Cale Makar skickade pucken mot mål i ett desperat försök i slutsekunderna som Matt Calvert lyckades styra in för att sätta matchen i ett 3-3 läge och övertid var ett faktum. Väl där så skapade Colorado en riktigt bra målchans när Andre Burakovsky och Makar skrinnade mot mål utan några Penguins spelare i vägen för dem och målvakten Matt Murray men man lyckades inte kapitulera. Istället var det McCann som avgjorde matchen och gav Penguins segern.

Kärleken för Pavelski

Dallas Stars förlorade en jämn match mot San Jose Sharks med 2-1 under natten till söndag. Det var en väldigt bra hockeymatch men det var Sharks som var det marginellt bättre laget. Det finns en hel del saker som Dallas kan ta med sig från den matchen, saker som behöver diskuteras och förbättras inför den här matchen mot Colorado som dessutom är i samma division som en själva. Dallas har övertaget just nu på Avalanche men det är en väldigt viktig match att vinna för självförtroendet.

Det var Dallas som skulle ta ledningen dock och det gjorde man genom Jamie Benn men den glädjen skulle inte ens hålla perioden ut. Brent Burns skulle kvittera till 1-1 efter 16 minuter och det var tidigt i den andra perioden som Patrick Marleau skulle göra 2-1 för Sharks och det blev också slutresultatet. Men det man tar med sig från den här matchen är ändå den enorma kärleken som staden och organisationen har för Joe Pavelski. Den tidigare Sharks spelaren fick ett oerhört varmt välkomnande vilket är fint att se i professionell sport.

Speltips.se ger tipset:

Under 5.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/1 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.