Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Båda lagen har inlett Ligue 1 säsongen väldigt starkt.

  • Båda lagens matcher har resulterat i att Blgm-spelet har suttit i fem av deras matcher i Ligue 1.

  • Angers har hittat nätet i åtta av deras nio spelade matcher.

  • PSG saknar viktiga spelare på grund av sydamerikanska VM-kvalet.

  • Angers stod för tre kassar framåt i deras senaste match.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Desarmerat hemmalag

Fredagskvällen bjuder oss på ligafotboll i Ligue 1, där PSG vill studsa tillbaka från förlusten innan landslagsuppehållet. PSG som med sitt fantastiska lag inlett Ligue 1 säsongen oerhört starkt. De har hittills stått upp mot förväntningarna och vunnit åtta av deras nio spelade matcher i Ligue 1. Prestationerna har inte alla gånger varit klockrena, vilket inte är så konstigt sett till hur många nyförvärv som ska hitta rätt i detta laget. PSG stod för ett riktigt statement med segern mot Manchester City i Champions League, där tystades många som tvivlat på PSG under inledningen av säsongen. Man lyckades dock inte upprepa prestationen i senaste matchen av Ligue 1 där de i bortamatchen mot Rennes förlorade med 2-0. Inför matchen mot Angers är det ett desarmerat PSG som saknar viktiga spelare, detta på grund av det sydamerikanska VM-kvalet som spelar sin sista omgång på torsdagen.

Inför säsongen var det inte många som hade Angers som ett topplag i Ligue 1. De får vi nog revidera efter en väldigt stark inledning där Angers har spelat in sexton poäng. Angers hittas på en fjärdeplats i tabellen vilket sett till förväntningarna är en överraskning. Säsongen är ännu ung men Angers har med sitt spel visat att det ska höra hemma på övre halvan av Ligue 1. I sista matchen inför landslagsuppehållet vann de en hård batalj mot Metz med 3-2. 

Överraskning?

Segern senast och inledningen på säsongen gör att Angers kliver in i detta möte väldigt självsäkra. Angers är än så länge obesegrade i åtta av deras nio matcher och blir ingen lätt motståndare för PSG. Hemmalaget saknar dessutom spelare som Messi, Neymar, Di María och Marquinhos för att nämna några. PSG ska trots det ses som favoriter på hemmaplan mot Angers med tanke på bredden som finns i hemmalaget. Jag väljer dock att hålla mig borta från spel på PSG i denna matchen. Då spelaravbräcken och ett lågt odds på hemmasegern inte lockar.

Båda lagen har inlett säsongen väldigt starkt, vilket gör att jag tror att vi kan få se mål åt båda hållen. PSG kvalitet framåt känner vi alla till trots att de saknar spelare framåt. De har dock inte varit självklara i försvaret under Ligue 1 inledningen. När de dessutom saknar i mitt tycke deras bästa försvarspelare Marquinhos ser jag att Angers ska kunna utnyttja de. Angers har hittat nätet i åtta av deras nio spelade matcher hittills. De besitter kvalitet i offensiv riktning vilket de visade i deras senaste match, där Angers stod för tre kassar framåt. Sett till förutsättningar inför matchen ser jag därför goda möjligheter till att båda lagen hittar nätet i detta mötet!

fotboll,Ligue 1
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
PSG - angers
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.