Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt senast lagen möttes.

  • Arsenal har en rejäl tyngd i sin offensiv med spelare som Pierre-Emerick Aubrameyang, Alexandre Lacazette och Nicolas Pepe bland annat.

  • Spelet sitter i sex raka matcher för Arsenal.

  • Manchester City sitter också på en makalös offensiv. Lite bekymmer i det defensiva.

  • Spelet sitter i tio raka Manchester City-matcher.

Chans på skräll

Fredrik Ljungberg och hans Arsenal har nu två raka matcher utan förlust, efter att ha brutit den fruktansvärda sviten mot West Ham under senaste veckan. Ett skönt besked att lyckas göra detta och stämningen är genast mycket lättare och bättre i Arsenal. För vår Ljungberg betydde vinsten oerhört mycket, så trycket lättar på hans axlar. Nu väntar ett stormöte mot giganten Manchester City, en sårad gigant på det sättet att man mer eller mindre tappat guldet till Liverpool redan såhär tidigt under säsongen. Man möter ett City som saknar en och annan försvarsspelare, vilket kan leda till att man kan hota mot det.

Pierre Emerick Aubameyang fortsätter vara spelaren som producerar mest mål för sitt Arsenal och har under säsongen stått för 11 mål. Det skall bli intressant att se Ljungberg ta ut elvan till den här matchen, då det står mycket på spel och man helst undviker en förlust. Poäng här och känslan är betydligt bättre hos Arsenal!

Målglatt

Det är med stor förvånad man möts av att Manchester City släppt in mål i tio raka matcher. Ett oväntat facit, men med tanke på tappen i försvarsspelet man har, så är det lättare att förstå efter ett tag. Det är ett Manchester City som redan nu tappat alldeles för mycket poäng i ligaspelet för att i slutändan hota om guldet. Det skall otroligt mycket till för att man skall vända och hämta upp dessa poäng på Liverpool – och det är ett facit som gör att fokuset ligger mer på Champions League, där man i veckan avancerade till slutspel.

Kommer Manchester City lyckas hålla tätt mot Arsenal? Tveksamt. Det är en mycket stark offensiv man möter, där klubben och laget är mycket hungriga på att fortsätta obesegrade. Manchester City kommer göra mål, det är givet i stor sätt. Båda lagen gör mål känns som ett mycket bra spel i och med statistiken senaste matcherna.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.