Speltips:

Jag väljer att spela på Juventus -1. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Juventus -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus vann mot Udinese i våras med 4-1.

  • Udinese har under säsongen förlorat mot Roma med 4-0 och Atalanta med 7-1.

  • Udinese är näst sämst i serie a på att göra mål.

  • Cristiano Ronaldo har gjort mål i tre raka matcher.
  • Juventus vann i veckan mot Leverkusen med 2-0.

Juventus måste studsa tillbaka

Juventus har de senaste åren varit totalt överlägsna inom den Italienska fotbollen och i våras bärgade Turinklubben sin åttonde raka ligatitel. I år har Juventus haft det tuffare och efter 15 spelade omgångar känns det inte lika självklart att ska ta hem ligan. Serieledande Inter har imponerat och inför kommande omgång är man två poäng före Juventus.

Närmast i ligaspelet förlorade Juventus mot Lazio med 3-1 och innan det fick de svartvita endast med sig ett poäng mot Sassuolo. Turinklubben revanscherade sig något när man i Champions Leagues vann över tyska Bayer Leverkusen med 2-0. Trots vinsten mot Leverkusen och avancemang till åttondelsfinal är det ett pressat Juventus som kommer till spel på söndag. Tappar man poäng mot Udinese riskerar man att hamna fler poäng bakom Inter och kritiken mot tränare och spelartrupp kommer växa rejält.

Undertecknad ser Juventus som stora favoriter till att ha hem alla tre poäng på söndag. På varje position är man ett bättre lag än sin motståndare och med kniven mot strupen måste man leverera. Förra året körde Juventus över Udinese på hemmaplan med 4-1 och vann på bortaplan med 2-0.

Glädjande för Juventus är att lagets stora stjärna Cristiano Ronaldo börjar få upp flåset efter en mindre bra höst. Målskytt mot Leverkusen i veckan och Portugisen har nu gjort mål i tre raka matcher.

Viktig poäng senast

Inför den 16:e omgången av serie a placerar sig Udinese på en 16:e plats med fyra poäng ner till Genoa på nedflyttning. De svartvita från nordöstra Italien har under säsongen blandat och gett, i en del matcher har man varit bra och i en del riktigt dåliga. Förlusten med 7-1 mot Atalanta sticker självklart ut, på den här nivån av fotboll ska man egentligen inte kunna förlora med sådana siffror.

Efter en tung period ser det något ljusare ut för Udinese som tog sig vidare i cupen genom att köra över Bologna och närmast fick man med sig en poäng mot Napoli. En viktig poäng mot Napoli men det ska nämnas att de ljusblå motståndarnas klubbnamn väger tyngre än deras prestation på plan.

Ett stort problem för Udinese är att man haft det otroligt svårt att göra mål, på 15 matcher har laget endast gjort tio stycken mål. Målproduktionen ger Udinese ett snitt på endast 0.667 gjorda mål per match, det är näst sämst i hela ligan. På söndag blir det tufft för Udinese att plocka poäng.

Speltips.se ger tipset:

Juventus -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.