Speltips:

Jag väljer att spela på att Sevilla vinner. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Sevilla vinner hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Villarreal har inte vunnit en enda gång de senaste sex matcherna

  • Villarreal har förlorat sex av de åtta bortamatcherna man spelat i ligan

  • Sevilla har vunnit fem av de sju senaste matcherna

  • Villarreal har under senaste tiden förlorat mot lag som Mallorca, Eibar och Celta Vigo

Komfortabel tredjeplats

Sevilla har onekligen gjort en väldigt bra säsong såhär långt. Man ligger på en tredjeplats i ligan tätt inpå såväl Barcelona som Real Madrid, och har dessutom säkrat gruppvinst i Europa League efter att ha utklassat i princip hela gruppen. Man förlorade visserligen sin sista match i gruppspelet mot Apoel Nicosia, dock hade man redan kammat hem förstaplatsen och vi väljer således att inte lägga speciellt mycket mer energi på den matchen.

Ser vi istället till de matcherna som spelat roll har man vunnit fem av de sex senaste. Ett imponerande facit, men inte alls förvånande. Sevilla har visat sig vara väldigt starka i år, det är helt klart berättigat att man ligger så tätt inpå titelkandidaterna.

Skadeläget ser inte allt för dåligt ut för Sevilla. Lucas Ocampos är borta men utöver det ser det bra ut, till skillnad från Villarreal som har nyckelspelare skadade.

Inte vunnit sedan oktober månad

Det är ingen superform Villarreal kommer med när man reser till Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Faktum är att laget inte vunnit en match sedan i oktober månad, då man kunde noteras för en imponerande 4-1 vinst mot Alavés. Sedan dess har man spelat sex matcher mot mestadels högst överkomligt motstånd och förlorat majoriteten av matcherna. De lag man gått tomhänta mot heter Mallorca, Eibar, Celta Vigo och Valencia. Inget att skryta om direkt.

Näst på tur står ett formstarkt Sevilla, här har jag svårt att se hur formen skulle vända för Villarreal. Man är ju faktiskt på resande fot. Intressant statistik är att Villarreal faktiskt har förlorat hela sex av de åtta bortamatcher man spelat under säsongen. Addera därtill att lagets stjärna, experten på mittfältet Santi Cazorla har dragit på sig en skada. Även vänsterbacken Alberto Moreno infinner sig på samma lista. Tunga avbräck!

Speltips.se ger tipset:

sevilla vinner hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.