Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Stuttgart har löst BLGM-spelet i tio av deras elva ligamatcher.

  • Spelet har suttit i nio av Union Berlins elva ligamatcher den här säsongen.

  • Stuttgart kommer senast ifrån en makalös 1-5 seger över storklubben Borussia Dortmund.

  • Båda lagen har gjort mål i tre av deras fyra inbördes möten.

  • Union Berlin spelade 1-1 mot mästarna Bayern München för bara några dagar sedan.

Nykomlingen imponerar

Det är två formstarka lag som drabbas samman i Bundesliga under tisdagskvällen. Vi pratar om mötet mellan Stuttgart och Union Berlin som äger rum på Mercedes Benz Arena. Dessa två lagen möts i den tolfte omgången av Bundesliga och det är viktiga poäng på spel. Både Stuttgart och Union Berlin hänger nämligen på i den eftertraktade toppstriden.

Det är oerhört imponerande att Stuttgart hittas på en sjundeplats efter elva spelade ligamatcher. Stuttgart spelade i den tyska andraligan förra säsongen men belönades med en uppflyttning efter ett starkt ligaspel. Om laget fortsätter i den här takten kan de vara fullkomligt lugna när det kommer till det säkrade kontraktet. Undertecknad tycker att klubben och tränaren Pellegrino Matarazzo har något väldigt bra på gång. Stuttgart fick rejält med uppmärksamhet i veckan när de slog storklubben Dortmund med hela 1-5(!). Vi tror på ytterligare en målfest när laget tar sig an formstarka Union Berlin!

Går från klarhet till klarhet

Union Berlin säkrade sin uppflyttning till Bundesliga för två säsonger sedan. Den första säsongen i det tyska finrummet gick väldigt bra, Union Berlin klarade temposkillnaden galant och slutade på en fin elfteplats i tabellen. Att spela ihop hela 41 poäng och endast vara sju poäng ifrån sjundeplatsen – är oerhört starkt som nykomling.

Klubben har fortsatt på samma spår och utvecklingen har varit fenomenal under de närmaste säsongerna. Gästerna har gått ifrån den tyska andraligan till att vara med i toppen av Bundesliga på bara två års tid. I skrivande stund hittas Union Berlin på en fin sjätteplats i tabellen med 17 inspelade poäng. Bortalaget har varit väldigt stabila i säsongsinledningen och endast förlorat två av deras elva ligamatcher. Union Berlin kommer senast ifrån ett oavgjort resultat mot själva mästarna, nämligen Bayern Múnchen. BLGM-spelet har suttit i hela nio av deras elva ligamatcher den här säsongen!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 16.53

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.