Speltips:

Jag väljer att spela på över 2,5 mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

över 2,5 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 14.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid löser spelet i sex av sina sju senaste matcher

  • Valencia löser spelet i sex av sina åtta senaste

  • Real Madrid har snittat 3,85 mål per match sett till de sju senaste matcherna

  • Spelet satt senast lagen drabbade samman på Mestalla

  • Båda lagen dras med skadebekymmer i defensiven

Blytung seger senast

Valencia lottades in i en ruskigt tuff grupp i Champions League, en grupp beståendes av bland annat Ajax och Chelsea. Inför sista omgången var man tvungna att resa till Amsterdam och vinna för att ta sig vidare – vilket man gjorde. Med sina elva poäng kan man nu stoltsera med att man faktiskt vunnit gruppen. Det är alltså ett Valencia med ruskigt bra självförtroende som tar emot den stora draken Real Madrid under söndagskvällen. Den resultatmässiga delen låter vi vara osagt eftersom att båda lagen har god dagsform med sig. Istället siktar undertecknad in sig på överspelet.

Senast Valencia spelade ligafotboll bjöds vi på en högst underhållande drabbning mot Levante som slutade 4-2 i Valencia’s favör. Själva överspelet löser man i sex av de åtta senaste, mycket tack vare att lagets offensiv är i upptakt. Maxi Gomez, Rodrigo och talangen Ferran Torres nätar alla friskt. Addera därtill att man löste spelet när Valencia och Real Madrid drabbade samman på Mestalla senast – då matchen slutade 2-1 till hemmalaget.

Ett formstarkt Real Madrid

Det är fortsatt otroligt jämnt i toppen av La Liga, där både Barcelona och Real Madrid ligger på samma antal poäng; trettiofyra stycken. Real Madrid har gjort stora förbättringar vid en jämförelse med förra säsongen och har dessutom en mycket fin form när man reser till Mestalla. Offensiven levererar, i synnerhet en viss fransman vid namn Karim Benzema. Strikern har gjort elva mål i ligan och dessutom noterats för fem assists.

Överspelet löser man i generösa sex av sina sju senaste matcher. Nu har man visserligen kunnat ösa in mål mot motstånd som inte håller samma klass som Valencia, men ett målsnitt på 3,85 mål per match under de sju senaste matcherna talar sitt tydliga språk.

På skadelistan hittar vi en hel del spelare från båda lagen, där vissa defensiva avbräck kan komma att bli kostsamma. Bland annat saknas båda vänsterbackarna Marcelo och Mendy för Real Madrid, och Valencias målvakt Jasper Cillessen är skadad även han.

Speltips.se ger tipset:

över 2,5 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.