Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern München har vunnit åtta av deras nio senaste ligamatcher.

  • Bayern München har haft en halvtidsledning i deras fem senaste ligamatcher.

  • Arminia Bielefeld har förlorat sex av deras nio bortamatcher i ligaspelet.

  • Arminia Bielefeld har släppt in åtta mål i deras två senaste ligamatcher.

  • Det råder en klasskillnad mellan dessa två lagens spelartruppen. Bayern har heller inga direkta bekymmer på skadefronten just nu.

Totalt överlägsna

Giganten Bayern München har haft några otroligt framgångsrika år på sistone. Titlarna har radats upp och det återstår att se hur länge Bayern kan vara såhär pass dominanta. I Bundesliga har i alla fall deras dominans fortsatt, efter 20 spelade ligamatcher hittas de rödklädda längst upp i tabellen med 48 inspelade poäng. En vinst under måndagen skulle betyda att laget har sju poäng mer än tabelltvåan Leipzig.

Bayern München har vunnit hela åtta av deras nio senaste ligamatcher. Där i mellan har även klubben gått och vunnit titeln i det så kallade klubb-VM. Formen är god och vi har svårt att se något annat än ett Bayern München som dominerar under måndagen. Ledningen i första halvlek har suttit i deras fem senaste ligamatcher dessutom. Med en i princip fulltalig trupp klickar vi i ledningen i halvtid inför måndagen!

Tuff bortamatch

Arminia Bielefeld fruktar nog måndagens ligamatch. Poängchanserna är små när nykomlingen ställs mot landets främsta klubb någonsin. De finns ingen bra tid att möta Bayern München, deras lägsta nivå är otroligt hög. Nykomlingen Arminia Bielefeld hittas som förväntat i en stundande bottenstrid just nu.

Men nykomlingen har ändå skrapat ihopa 17 poäng och har fortfarande stora möjligheter till att säkra kontraktet. Arminia Bielefeld kommer till måndagens match med två tunga förluster i bagaget. Gästerna har nämligen släppt in hela åtta mål i deras två senaste matcher mot Köln och Eintracht Frankfurt. Vi tror på ytterligare en storförlust när den formsvaga nykomlingen möter ett av världens främsta lag just nu. Bielefeld har förlorat sex av deras nio bortamatcher i ligaspelet.

Speltips.se ger tipset:

Bayern München leder i halvtid hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 09.06

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.