Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/2 kl 14.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i fem av de sex senaste inbördemötena.

  • Spelet har suttit i åtta raka matcher för Hoffenheim.

  • Spelet har suttit i åtta av de tio senaste matcherna för Wolfsburg.

  • Det snittas 3.8 mål per match under Hoffenheims 13 senaste matcher.

  • Wolfsburg har gjort 13 mål på de 3 senaste matcherna.

Svajiga på hemmagräset

Hoffenheim missade Europaspel på grund av föregående säsongs resultat, efter att två säsonger i rad kommit inom ramen för Champions League-kval var niondeplaceringen under säsongen 18/19 ett stort misslyckande ur Hoffenheim-ögon. Efter säsongen stod det även klart att Hoffenheim skulle tappa den eftertraktade tränaren Julian Nagelsmann som skrev kontrakt med ligakonkurrenten RB Leipzig. Alfred Schreuder blev därmed näste man att ta över Hoffenheim och har nu stått på långsidan under 21 omgångar i Bundesliga med sin nya klubb, det har varit en säsong som lättast beskrivs som en berg och dalbana. Vilket gör det ganska svårt att spela på 1X2-marknaden här, något vi däremot kan förlita oss på i Hoffenheims matcher är att BLGM-draget är ett spel som upprepande gånger rättas som vinst.

Hemma på Rhein-Neckar-Arena bjuds det oftast upp till dans, spelet har rättast som vinst i åtta raka matcher och på tio raka har inte hemmalaget gått mållösa ifrån sin borg. Hoffenheim håller däremot enbart två vinster under dessa åtta matcherna vilket får oss att beskriva laget som en berg och dalbana då de trots dessa resultat besitter en sjundeplats i Tysklands högstaliga, enbart tio pinnar bakom de tyska giganterna och ligaettan Bayern.

Ett målglatt inbördesmöte

Det haglar inte in trepoängare för Wolfsburg direkt, laget huserar på en tiondeplats och har enbart få dundra ut segervrålet vid två tillfällen under de nio senaste ligamatcherna. Som i motståndarnas fall så blandas det oerhört mycket bland resultaten för Wolfsburg och såldes som nämnt tidigare bli inte 1X2-marknaden ett alternativ för detta mittenmöte. Vi kikar som sagt på målspelet båda lagen gör mål och i Wolfsburgs fall är det ett spel som frekvent dyker upp bland tidigare matchresultat. Kollar vi tillbaka på inbördesmöten lagen emellan så visar sig spelet grönt i tre raka matcher, och i fem av lagets sex senaste matcher.

Wolfsburg och Hoffenheim är lag som landar på en väldigt balanserad målskillnad, båda två håller sig i skrivande stund på -1, vilket även ger en indikation till att målspelet båda lagen gör mål är ett spel som appliceras bra på ett möte emellan Hoffenheim och Wolfsburg. En överblick på tidigare matchresultat ger oss en upplysning om att spelet har rättats som vinst i åtta av de tio senaste matcherna för Wolfsburg.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/2 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.