Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas förlorade oväntat mot Anaheim senast hemma, nu får man en genomkörare mot San Jose innan denna på bortais.

  • Vegas har bara förlorat två matcher denna säsongen.

  • Vegas har vunnit åtta av sina elva matcher efter fulltid.

  • Colorado har varit väldigt bra denna säsongen men har inte spelat sedan den andre februari pga Covid-19.

Första förlusten hemma

John Gibson gjorde 21 räddningar för Anaheim Ducks när dem lyckades plocka en 1-0 seger över Vegas Golden Knights i T-Mobile Arena under natten till fredag. Målvakten i Golden Knights Marc-Andre Fleury gjorde 26 räddningar i målet, laget är nu 8-2-1 för säsongen och detta var deras första förlust efter fulltid på hemmais. Det var också Fleurys första förlust på hans sex starter den här säsongen.

Colorado har ju inte spelat sedan den andre februari när man slog Minnesota Wild med 2-1 i Ball Arena. Logan O’Connor och Valeri Nichushkin gjorde målen för Avalanche som nu är 7-3-1 för säsongen. Det kommer bli intressant att se hur dem lyckas spela efter såhär långt uppehåll.

Tuff bortamatch

Vegas Golden Knights har varit fruktansvärt bra den här säsongen. Man har bara förlorat en match på hemmais efter fulltid och det var mot Anaheim Ducks senast, detta var också efter att man slog Anaheim matchen innan med 5-4, även det på hemmais. Nu har man en match innan denna på bortais mot San Jose och jag tror det kommer vara bra för dem att byta miljö innan man kommer tillbaka igen till T-Mobile. Mest troligt lär man städa av San Jose och sen när dem väl är tillbaka till den här matchen mot ett rostigt Avalanche så kommer det ha gjort dem gott.

Colorado har alltså inte spelat match sen den andre februari mot Minnesota Wild på grund av Covid-19. Truppen har haft en del problem och man beräknas nu vara redo för att spela match igen. Problemet dock är att det varit längesen dem spelade och uppgiften att resa till T-Mobile Arena för att spela mot ett väldigt starkt Vegas är inte lätt. Jag tror på en hemmaseger här!

Speltips.se ger tipset:

Vegas Golden Knights att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/2 kl 17.55

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.