Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham har vunnit fem av deras sju senaste ligamatcher.

  • Sheffield United har förlorat 18 av deras 23 ligamatcher den här säsongen.

  • West Ham har tagit lika många poäng som storklubben Chelsea. De ligger dessutom före toppklubbarna Tottenham och Arsenal.

  • Sheffield United har gjort minst mål i hela ligan, nämligen ynka 15 mål på 23 ligamatcher.

  • Inlånade Jesse Lingard har givit laget ytterligare ett vapen i offensiven. Han mäktade med två mål i debuten.

Säsongens överraskning

Hemmalaget West Ham har överraskat många efter halva Premier League-säsongen. The Hammers har efter 23 spelade ligamatcher tagit lika många poäng som Chelsea, de ligger dessutom före andra storklubbar som Arsenal och Tottenham. Deras sjätteplats är otroligt imponerande och vi får hoppas att laget kan fortsätta med sin fina form.

Fotbollsfans har ofta en svaghet för underdogs, därmed blir West Ham en spännande krydda i den stundande toppstriden. Men vi anser att det är fullt rättvist att Moyes gäng hittas där dem gör. West Ham besitter en fin spelartrupp där allting verkar ha klaffat samman den här säsongen. Inlånade Jesse Lingard har dessutom givit en ytterligare dimension i lagets offensiv. Med fem vinster i deras sju senaste ligamatcher ser vi West Ham som rejäla favoriter inför måndagen.

Tabelljumbon måste klättra

Det har sett oerhört mörkt ut för Chris Wilder och hans Sheffield United den här säsongen. Klubben hade en urusel start på säsongen och var totalt chanslösa i flertalet matcher. Den dystra starten har sedan fortsatt och Sheffield United har cementerat sig på jumboplatsen. Men efter årskiftet har Sheffield höjt sig en aning och tagit några oväntade trepoängare.

Därmed har avståndet upp till den säkra marken minskat, men det är fortfarande en väldigt lång väg kvar. I skrivande stund har Sheffield hela tolv poäng upp till säker mark där Burnley håller till. Blades har dessutom spelat en match mer än Burnley. Deras 18 förluster utav 23 möjliga talar om vilken mardrömssäsong de haft hittills. West Ham har en bättre spelartrupp och betydligt mer balans i laget, vi klickar i den raka segern på hemmalaget!

Speltips.se ger tipset:

West Ham vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 09.11

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.