X hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bournemouth vann sin premiär i Championship i helgen och hade inga problem med målskyttet, 3-2.

  • Crystal Palace slog Southampton i helgen, under premiären i Premier League.

  • Rotation väntas.

  • Bournemouth har blivit av med några viktiga kuggar, men skall kunna stå emot bra ändå.

  • Crystal Palace är en division högre, men här är det cupspel och jag räknar med att hemmalaget står emot bra.

Värdet

Att Bournemouth skulle vara några favoriter att avancera från den här omgången säger jag inte, men att krysset ser otroligt lovande ut är jag helt säker på. Det här känns som en riktig kryssmatch på förhand, när Bournemouth förhoppningsvis prioriterar cupspelet lite mer, samtidigt som Crystal Palace prioriterar ligaspelet Premier League. Hemmalaget har inte match förens i helgen under Championshiptaket, medans Crystal Palace möter storklubben Manchester United, där fokuset ligger, förhoppningsvis.

I hemmalaget ser vi anfallaren Dominic Solanke bland annat, en spelare som kan vara ett ständigt hot i denna typen av matcher, samtidigt som man fått behålla en trygg grund för att ta steget tillbaka till Premier League igen. Nu skall vi inte snacka upp hemmalaget för mycket, men att man kan stå emot Crystal Palace i cupen ser jag inte som några problem. Krysset är det otroligt mycket värde i, trots att man är sugen på att ta med 1 eller 2 till detta. Men icke, här klickas krysset till mycket fina 3.30 och vi spelar det givetvis med en lägre insats.

Tuff bortamatch

Cupspel i början av säsongen kan vara upp och ner. För Crystal Palace påverkar det mer än för de lagen i sämre ligorna, eftersom man har ett stort fokus på att få en bra start i ligaspelet. Dessutom har hemmalaget Bournemouth större chans att vända formkurvan i ett senare tillfälle och ändå ha chans att ta sig upp i högstadivisionen igen, som målet är. Ser vi till Crystal Palace så möter man Manchester United i helgen, en match som man förväntas vila en och annan spelare till. Wilfred Zaha är kvar i klubben trots mängder med intresserade klubbar, ett positivt tecken för Palace. Om han startar cupmötet är mycket ovisst ännu.

Krysset känns trevligt, som sagt. Det tror jag att fler än jag känner. Att Crystal Palace skall gå och köra över/vinna med någon boll ser jag som längre väg än det tänkbara oavgjorda resultatet. Det här blir en match där Bournemouth är mer suget på att avancera i cupspelet än vad Crystal Palace är, fokuset spelar roll och jag har en stark känsla att Bournemouth kan ta det här på större allvar. Man står emot bra och Crystal Palace kan få det svettigt. Jag tror dock att vi ser två jämnstarka lag den här dagen, två lag som kan näta på varandra, men också spela 0-0. X!

Speltips.se ger tipset:

X hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.