Aston Villa vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 17.27

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Burton Albion är ett mittenlag i den engelska tredjedivisionen.

  • Burton Albion förlorade ligapremiären med 2-1 mot Fleetwood Town.

  • Stjärnspelaren Jack Grealish är kvar i klubben samtidigt som den spännande anfallaren Ollie Watkins har värvats in. Dessa två kan mycket väl bli en farlig duo framåt.

  • Det råder en enorm klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper.

  • Tisdagens cupmatch blir som ett genrep inför Aston Villas PL-premiär nästa helg. Därmed blir det ett ypperligt tillfälle att spela ihopa den tilltänkta startelvan under tisdagen.

Mittenlag i tredjedivisionen

Premier League drog äntligen igång under helgens gång. Men ligapremiären får vänta ett litet tag till för Aston Villa. Dean Smith och hans mannar skulle ställas mot Manchester City men mötet blev framflyttat. Istället får PL-klubben ta sig an Burton Albion i den andra rundan av EFL Cup.

Hemmalaget Burton Albion spelar till vardags i den engelska tredjedivisionen vid namn League One. Väl där befann sig laget i det så kallade ingenmanslandet förra säsongen. Efter 35 spelade ligamatcher slutade Burton på en tolfte plats med 48 inspelade poäng. Burton har hunnit spela en match i den nya ligasäsongen – det slutade med en 2-1 förlust mot Fleetwood Town. Skillnaden mellan Burton Albion och gästande Aston Villa är oerhört stor och tisdagens match blir Villas genrep inför premiären. Därmed väljer vi att klicka i den raka tvåan.

Klasskillnad råder

Aston Villa får vänta på den efterlängtade ligapremiären som sagt. Premiären blir istället nästa helg när Dean Smiths mannar ställs mot Sheffield United på hemmaplan. Därmed passar det ypperligt att klubben spelar en cupmatch under tisdagskvällen. Cupmatchen mot Burton blir laget genrep inför premiären där de kan spela ihopa sin tilltänkta startelva och finslipa på detaljer.

Det råder ingen tvekan om att Aston Villa besitter en avsevärt bättre spelartrupp än hemmalaget. I cupmatcher brukar det vara motivationen som spelar en stor faktor, men så är det inte i detta fallet. Det gäller nämligen för Villa-spelarna att prestera under tisdagen för att öka sina chanser till en startplats i PL-premiären. Stjärnspelaren Jack Grealish är fortfarande kvar i klubben och är en vital spelare för klubbens anfallspel. Grealish bar Aston Villa på sina axlar förra säsongen och var den största faktorn till det säkrade kontraktet. Nu har även Grealish fått in en lekkamrat i Championship-anfallaren Ollie Watkins. Den förre Brentford-spelaren var en av Championships främsta lirare förra säsongen och kan mycket väl få sig ett genombrott direkt i Premier League. Den raka tvåan känns given inför tisdagens cupbatalj!

Speltips.se ger tipset:

Aston Villa vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 17.27

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.