Över 2 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 08.28

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dynamo Kiev har löst spelet i sex av deras åtta senaste matcher.

  • Det har blivit minst två mål i deras två inbördes möten.

  • AZ Alkmaar har en stark ligasäsong bakom sig. AZ och Ajax slutade båda på 56 poäng men de sistnämnda vann ligan på bättre målskillnad.

  • Alkmaar löste spelet i förra kvalrundan mot Viktoria Plzen.

  • Fyra av Alkmaars fem senaste matcher har slutat med minst två mål.

Topplag i Ukraina

Det var inte längesedan Champions League-finalen avgjordes, men redan nu är den berömda turneringen igång inför den nya säsongen. Dynamo Kiev och nederländska AZ Alkmaar drabbas samman i den tredje rundan av Champions League-kvalet. Som vi tidigare nämnt så är de enbart en match, det är alltså vinna eller försvinna redan under tisdagskvällen.

Dynamo Kiev spelar till vardags i den ukrainska högstaligan. En liga som klubben leder efter två omgångar av den nya ligasäsongen. Dynamo Kiev har två raka vinster i bagaget och mäktat med fyra mål hittills. Det återstår att se ifall Dynamo Kiev kan överlista giganten Shakhtar Donetsk som dominerar den ukrainska ligafotbollen. Men nu är siktet inställt på att gå vidare i den eftertraktade Champions League. Det är väldigt ovisst hur hemmalaget står sig jämfört med nederländska AZ Alkmaar. Därmed väljer vi att klicka i målspelet inför tisdagens batalj. Dynamo Kiev har visat sin styrka i offensiven flera gånger om, de har löst överspelet i sex av deras åtta senaste matcher.

Stark säsong bakom sig

Vinna eller försvinna när AZ Alkmaar reser till staden Kiev inför tisdagens batalj. Klubben resultat under tisdagen påverkar även vårt allsvenska lag Elfsborg. Ifall AZ Alkmaar går vidare i Champions League blir Jesper Karlsson officiellt en Alkmaar-spelare den 18:e september, annars dröjer flytten någon vecka extra.

Men nu till gästerna AZ Alkmaars säsong. Den nederländska klubben har en stark ligasäsong bakom sig – de slutade på en andra plats bakom giganten Ajax förra säsongen. AZ Alkmaar tog exakt liga många poäng som Ajax men föll på den snöpliga målskillnaden. Nu väntar ett möte i Champions League innan den nya ligasäsongen drar igång nästa helg. AZ Alkmaar besegrade Viktoria Plzen med 3-1 i den förra omgången av CL-kvalet. Vi tror på ännu en målrik historia när två offensivt starka lag drabbas samman. Ifall matchen slutar med två mål blir det insatsen tillbaka, blir det över två mål rättas spelet grönt!

Speltips.se ger tipset:

Över 2 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 08.28

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.